Café Liina & Relevé - Tanssiva elämyskahvila

Café Liina & Relevé - Tanssiva elämyskahvila

Tervetuloa tanssivaan elämyskahvilaan, jossa paikalliset maut kohtaavat tanssin lumon!

Kahvila on avoinna Joensuun Pakkahuoneella lauantaina 31.8.2024 klo 11-14.

Kahvilassa on tarjolla pieni suolaista ja makeaa sisältävä maakunnan makulautanen ja paikallinen juoma, joiden yhteishinta on 5 €. Lisäksi on tarjolla kahvia, teetä, vettä ja konvehteja. Jokainen voi itse valita, kuinka kattavan maku- ja aistielämyksen haluaa kokea!

Balettiesitykset ja tarjoiltavat makupalat saavat innoituksensa mm. maakunnan luonnosta, musiikista ja raaka-aineista. Tanssiesitykset täydentävät ja korostavat makuelämyksiä ja herättelevät makuaistin kaveriksi muitakin aisteja.

Kahvilan aukioloaikana esitykset toistuvat säännöllisesti väen vaihtuessa.
Tanssiesitykset ovat ilmaisia ja niitä on 4-6 erilaista.

Yhdessä ruoka ja tanssi muodostavat kulttuuri- ja makuelämyksen, jossa vieraanvaraisuus, runsaus, innovatiivisuus, ilo ja kepeys yhdistyvät sellaiseksi pohjois-karjalaiseksi kokemukseksi, jollaisena haluamme ruokakulttuuriamme tarjoiltavan ja esitettävän.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Tmi Liina Aikio-Tykkyläinen ja Pieni balettistudio Relevé. Liina Aikio-Tykkyläinen vastaa tarjoilusta ja Pieni balettistudio Relevén oppilaat Hanna Renvallin johdolla vastaavat tanssiesityksistä.

Tanssiva elämyskahvila toteutetaan osana Pohjois-Karjalan maakuntapäivän Makujen Pohjois-Karjala -teemaa Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tuella.

Event dates

August 31, 2024, klo 11:00 - 14:00

Location

Rantakatu 2b, 80100 Joensuu

Organizer

Pieni balettistudio Relevé

Next events