CARMEN, Barcelona Flamenco Ballet (Katalonia)

CARMEN, Barcelona Flamenco Ballet (Katalonia)

Barcelona Flamenco Ballet (BFB) käsittelee Carmenin myyttiä. Tämä uusi toisinto Bizet'n tuotannosta tuo flamencosta esiin uusia elementtejä, jotka olivat aiemmin tuntemattomia ja ylittää sen perinteisen käsityksen, johon tanssi on historiallisesti luokiteltu, mukauttaa sen nykypäivään ja nyky-yhteiskunnan todellisuuteen. Arvot, joiden vuoksi Carmen on aikamme nainen, sekä flamencomusiikin ja baletin omaleimaisuus, joka on luonteeltaan juuri David Gutierrezille ominainen, asettaa ohjaaja teoksen uuteen paradigmaan 21. vuosisadan universaalista myytistä ja flamencosta.

Esitys sekoittaa uusinta flamencolaulua alkuperäiseen musiikkiin. Oopperalaulu ja Bizet'n musiikki sekoittavat perinteisempiä sointujaan innovatiiviseen jazz- ja flamencolauluun. Koreografiat yhdistävät flamencobaletin universumit vaikuttavaan jalkatyöhön sekä modernin ja nykytanssin tuoreisiin vaikutteisiin.

Mériméen hahmot, Bizet'n musiikki ja BFB:n flamenco yhdistyvät yleisölle avoimeksi show'ksi. Oopperan, flamencon, tanssin, musiikin, teatterin ja yleensä esittävien taiteiden ystävät löytävät uuden esteettisen kokemuksen tästä Carmenista, jossa kulttuurien ja tunteiden sekoitus avaa ovet 21. vuosisadan taiteelle.

https://www.youtube.com/watch?v=M7I3q440BJM

Event dates

July 26, 2024, klo 19:00 - 20:30

Location

Kulttuuritalo Virta, Virastokatu 1, 55120 Imatra

Organizer

Mustan ja Valkoisen Teatteri

Next events