Finnjävel & Sahanlahti yhteisillallinen

Finnjävel & Sahanlahti yhteisillallinen

Sahanlahti Resort päätti kutsua ihailemansa kaupunkilaisveljen Sahanlahteen, Puumalaan, Saimaan ruokamatkailuvuoden kunniaksi. Finnjävelin väki otti kutsun innostuneina vastaan ja nyt syyskuussa on viikon ajan tarjolla yhteisiä gastronomisia makunautintoja. Molempien ravintoloiden toiminnan keskiössä ovat suomalaiset ja ennen kaikkea saimaalaiset huippulaatuiset raaka-aineet, joista molempien keittiöissä valmistetaan mieliinpainuvia menukokonaisuuksia.

Sahanlahti Resortin keittiömestari Veli-Matti Nousiainen ja Finnjävel Salin keittiömestari Mikael von Lüders ovat suunnitelleet yhdessä kuuden ruokalajin illallismenun ja kolmen ruokalajin lounasmenun. Kumpikin on kehittänyt omat annoksensa ja ne on soviteltu yhtenäiseksi tasapainoiseksi menukokonaisuudeksi.

Yhteismenu on saanut savolaisen sutkauksen nimittäjäkseen.

Liian paljon hyvvee on ihanoo – Sahanlahti Resort & Finnjävel illallismenu

Sienimetsän siimeksessä

Mummolan muistoissa

Saimaan aalloilla

Karjalan kunnailla

Satokauden syleilyssä

Marjamaiden lumoissa

Illallismenu 79 €, hyvä viinipaketti 55 € ja vielä paremmat viinit 79 €

Suomalainen perinneruoka perustuu vahvasti lihaan, kalaan, kasviksiin, maitotuotteisiin sekä kananmunaan. Tästä syystä voimme ottaa erikoisruokavaliot ja allergiat rajatusti huomioon tällä illallisella. Emme valitettavasti voi toteuttaa maidotonta, sipulitonta tai vegaanista menukokonaisuutta. Kasvis, lihaton ja gluteeniton menu onnistuvat kyllä. Kiitämme ymmärryksestä.

Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi.

Event dates

September 11, 2024 - September 14, 2024

Location

Lietvedentie 830, 52200 Puumala

Organizer

Sahanlahti Resort

Next events