Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi rikas karjalainen ja savolainen ruokakulttuuri ja ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten tarinoita voi hyödyntää entistä paremmin tuotteistamisessa.
Etsitään yhdessä paikallisia ja yrityskohtaisia ruokatarinoita.
Ideoidaan, miten ruokatarinoita voisi hyödyntää omassa ravintola-, matkailu- ja elintarvikealan yritystoiminnassa ja tuotteistamisessa.
Seuraavalla työpajakerralla tammikuussa valmistetaan yhdessä ruoat, joita tarinat koskettavat. Itäisen Suomen ruokapöydän tarinat ja ruokalajit dokumentoidaan ja kuvataan ammattikuvaajan toimesta. Kuvaaja antaa myös vinkkejä ruoka- ja tuotekuvauksiin liittyen. Lisäksi jokainen osallistuja voi tuoda omia tuotteitaan kuvattavaksi. Tuotokset julkaistaan netissä ja ne ovat yritysten käytössä.
Hinta: 30 € / hlö (sis. ohjelman, koulutusmateriaalin, aamukahvit, lounaan)
Työpajan järjestää Tuohta tarinoista -hanke, jota hallinnoi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu XAMK ja osatoteuttajana toimii MKN Yrityspalvelut / ProAgria Itä-Suomi. Hanke on EU-osarahoitteinen.
Tervetuloa tarinallistamaan, oppimaan ja verkostoitumaan!
Ilmoittautuessasi kerro mahdolliset erityisruokavaliot. Ilmoittautumiset viimeistään to 14.11.:
Johanna Rinnekari, yritysasiantuntija
Puhelin +358 40 301 2441
johanna.rinnekari@maajakotitalousnaiset.fi, johanna.rinnekari@proagria.fi
Event dates
November 20, 2024, klo 10:00 - 15:00
Location
Uittopäälliköntie 2, 80170 Joensuu
Organizer
MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi ry