Kyökin kautta -Vappuetkot la 27.4. klo 18 ravintola Koskivahdissa
Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.
Sahanlahti Resort, Wine Saimaa ja Weingut Polz viinitila järjestävät yhteistyössä tasting, eli maistelutapahtuman ja illallisen.
Viiniasiantuntija Tuomo Puhakainen ja Weingut Polz viinitilan Diederick Bootsmann isännöivät Sahanlahden väen lisäksi iltaa. Diederick kertoo viinitilasta ja miten valmistetaan laadukkaita huippuviinejä Itävallan Steimarkin alueella.
Itävallan Steiermark on kuuluisa laadukkaista Sauvignon Blanc ja Chardonnay viineistä sekä samppanja menetelmällä tehdyistä kuohuviineistä. Polzin tila on tehnyt viinejä jo neljän sukupolven ajan ja tila on yksi alueen parhaita viinintuottajia.
Sahanlahden keittiömestari Veli-Matti Nousiainen ilottelee menussa viinien kanssa kumppanuutta korostaen vapun mauilla.
MENU:
Keittiön tervehdys
Punajuurikeittoa ja Kappelin Juustolan Ilmeikäs Illusia -juustoa
Viini: Brut Rose
Alkuruoka
Maa-artisokkaa, omenaa ja paahdettua voivaahtokastiketta
Viini: Ried GRASSNITZBERG LICHT Morillon 2022
Pääruoka
Putkisalon Kartanon karitsaa kahdella tapaa; ylikypsää niskaa ja miedosti savustettua karetta, punaviinikastiketta, lämmintä perunasalaattia
Viini: Urbani 2018
Jälkiruoka
Koskivahdin vappumunkki
Viini: Brut GM (Gelber Muskateller)
Ruuan kanssa tarjoilemme Sahanlahden tuoretta leipää ja voita
Illan kulku
klo 18 Viinimaistelu, maistetaan viittä viiniä
klo 19 Illallinen
Hinta:
Viinimaistelu ja illallinen 79 € / hlö
Menun viinipaketti 35 € / hlö
Lisätietoja: 0407799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi
Huomioimme erityisruokavaliot ja valmistamme myös lihattomia annoksia
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi
Event dates
April 27, 2024, klo 18:00 - 21:30
Location
Lietvedentie 830, 52200 Puumala
Organizer
Sahanlahti Resort