Musiikkiteatteriesitys Onnen maa

Musiikkiteatteriesitys Onnen maa

Etelä-Savon Musiikkiteatteriyhdistys Waulingon esitys Onnen maa Kaartilankoksen kylätalolla la 27.7. klo 18.00.
Kylätalo pitää kahviota sekä arpajaiset. Liput iltamiin 20 € ja lapset 10 €. Lippujen ennakkomyynnin sekä kiertueaikataulun lisätietoineen löydät Waulingon nettisivuilta www.waulinko.fi

Waulingon teatteri lähtee iltamakiertueelle

Etelä-Savon musiikkiteatteriyhdistys Waulinko lähtee kesäkiertueelle iltamaperinteen hengessä. Waulingon iltamat -nimeä kantava kiertue starttaa Mikkelistä Kulttuuritalo Sotkulta 12.7. klo 19 ja kiertää heinä-elokuun aikana pitkin poikin Etelä-Savon kulttuuri- ja matkailukohteita. Taiteen edistämiskeskuksen rahoittaman hankkeen tarkoituksena on herätellä henkiin suomalaista iltamakulttuuria ja luoda uutta ”waulinkolaista ” kesäteatterin tekemisen perinnettä. Iltamakiertuetta tukevat myös Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon maakuntarahasto, OP Suur-Savo ja Taste Saimaa -hanke.

Kaikissa kiertueen esityspaikoissa iltamakävijälle tarjoillaan Waulingon teatteriesitys Onnen maa, nostalginen ja musiikilla maustettu kuvaus 60-luvun maaseudulta. Markku Pölösen ja Heikki Kujanpään käsikirjoittaman näytelmän on ohjannut Aapo Oranen, joka lisäksi näyttelee esityksessä pari herkullista roolia. Näyttämöllä nähdään myös Olli Jokinen, Samuli Keränen, Marjaana Manninen, Mimmi Rantala, Veikko Rantala, Johanna Tapio ja Erkki Teittinen. Esitystä säestää Juho Puikkosen ja Henri Tiusasen kahden herran orkesteri.

Waulingon iltamien tärkeitä elementtejä ovat yhteisöllisyys ja paikallisen identiteetin kunnioittaminen. Iltamien tekoon on kutsuttu kunkin seudun paikallisia toimijoita, kuten nuorisoseuroja ja kyläyhdistyksiä, jotka tuovat iltamiin oman vaihtuvan ohjelmanumeronsa. Ohjelmat voivat olla mitä tahansa runolausunnasta voimistelunäytöksiin. Jokaiset iltamat ovat siis sekä katsojille että tekijöilleen uniikki elämys. Kuten kunnon iltamiin kuuluu, illat päättyvät Waulingon säestämiin tansseihin.

Waulingon iltamia vietetään 13.7. klo 19 Haukivuoren Wanhalla Sahalla, 19.7. klo 18 Nurmaan tanssilavalla, 26.7. klo 18 Suomenniemen nuorisoseurantalolla, 27.7. klo 18 Sulkavalla Kaartilankosken kylätalolla, 31.7. klo 18 ja 7.8. klo 18 Kangasniemellä Syvälahden viihdekeskuksessa, 1.8. klo 18 Hurissalon kesäteatterissa ja 9.8. klo 18 Puumalassa Sahanlahti Resortissa.

Liput iltamiin 20 € ja lapset 10 €. Lippujen ennakkomyynnin sekä kiertueaikataulun lisätietoineen löydät Waulingon nettisivuilta www.waulinko.fi

Event dates

July 27, 2024, klo 18:30 - 20:00

Location

Kaartilankosken kylätalo, Kaartilankosken Koulu, Auvilantie 41, 58720 Sulkava

Next events