Paikallisten tuottajien kauppatapahtumaa vietetään perjantaina 1.11.2024 klo 10–18 Joensuun Prismassa. Tapahtuman teema, Pellolta pöytään näkyväksi, tekee tunnetuksi kestävää, vastuullista ruokaketjua pellolta pöytään. Tapahtuman tavoitteena on korostaa Pohjois-Karjalan uniikkia ruokakulttuuria ja sen juuria sekä tuoda esiin paikallisten ruuantuottajiemme vastuullisia tuotantotapoja.
Tapahtumassa tuottajat esittelevät ja maistattavat pohjoiskarjalaisia sadonkorjuun tuotteita, muun muassa vihanneksia, myllytuotteita, leipää, glögejä, kuohujuomia, kasvisjalosteita, kalaa sekä maitojalosteita.
Tapahtumassa mukana:
Akselin Herkkupaja
Jaakkolan Elintarviketukku
Joen Leipurit
Juuriska-gluteeniton leipomo
Kontiomehu
Kosilkka
Kukki-viljatuoteperhe/ Saarion Mylly
MaitoKarelia
MantsinMakie
Nurmeksen Savukala
Soinilan tila
Tuoteankkuri
Tervetuloa tutustumaan paikallisiin pohjoiskarjalaisiin tuotteisiin!
Tapahtuman järjestää:
Pohjois-Karjalan Osuuskaupat PKO ja MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi, Pellolta pöytään näkyväksi -hanke. Pellolta pöytään -hanke on EU-osarahoitteinen.
Event dates
November 1, 2024, klo 10:00 - 18:00
Location
Voimatie 2, 80100 Joensuu
Organizer
MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi ry