Puoti LIVE! Itä-Suomen Hauskimmat & Improholistit

Puoti LIVE! Itä-Suomen Hauskimmat & Improholistit

--- ITÄ-SUOMEN HAUSKIMMAT ---

Mitä saadaan, kun ahdetaan kymmenkunta savolaista ja karjalaista samaan autoon ja pistetään heidät kulkemaan pitkin Itä-Suomea? No kesän hauskin stand up -kiertue tietysti! 🚗✨🎤

Itä-Suomen Hauskimmat -kesäkiertue on itäsuomalaisten stand up -koomikoiden yhteisponnistus, joka tuo mie- ja miä-alkuista komiikkaa Itä-Suomen kaupunkeihin ja pitäjiin. Jokaisessa illassa nähdään vaihtuva kattaus koomikoita - lavalla on niin tv-esiintymisiä tehneitä kokeneita konkareita ja kuin tuoreita lupauksia.

Kiertueella esiintyvät mm. Janne Hyttinen, Jyri Tumanoff, Jussi Herranen, Markus Luostarinen, Salla Avelin, Joona Kotilainen, Janne Laahanen, Jari Eskelinen, Valtteri Valtonen ja mahdollisesti muita! Tarkemmat paikkakunnat, keikat, ajat ja esiintyjät löydät pian Itä-Suomen Hauskimmat sosiaalisen median sivuilta.

--- IMPROHOLISTIT ---

Improholistit on joensuulainen improvisaatioryhmä, joka loihtii yleisön ehdotuksista hauskoja kohtauksia, mukaansatempaavia lauluja, sekä jännittäviä näytelmiä, joista ei käänteitä puutu. Koe kuinka tarinat ja hahmot heräävät eloon täysin tyhjästä!

--- INFO / LIPUT ---

Improholistit showtime klo 20:00
Itä-Suomen Hauskimmat showtime klo 21:30

Liput 10/15€ (ennakko/portilta) - samalla lipulla molemmat esitykset! :)

Lämpimästi tervetuloa nauramaan!

Event dates

July 20, 2024, klo 20:00 - 23:59

Location

Saaristotie 25, 83160 Liperi

Organizer

Saariston Puoti

Next events