Saimaa meets Sardinia Menu
Suosittu menu nyt saatavilla 14 ja 15.03. klo 17:00 - 21:00.
Alkuruoka
Zuppa del pescatore*
Perinteinen sardinialainen punainen kalakeitto päivän paikallisella kalalla ja merellisillä äyriäisillä. Tarjoillaan valkosipulikrutongeilla (A, L, M)
Pääruoka
Valitse pääruoka alta; kasvis, liha tai kala
Kasvis: Melanzane alla Sardinia
Munakoiso tomaateilla ja sipulilla paistettu uunissa mozzarellajuustolla. Tarjoillaan pienen salaatin kera (A, L, G)
Liha: Porsaanfilee Mallas Senese
Pekoniin kääritty Mallaspossun fileetä sienalaisittain kermaisella kastikkeella, tarjoillaan rosmariiniperunoiden ja uunikasvisten kera (A, L,G)
Kala: Kuha mediterrano
Paikallista kuhaa Järvi-Suomen kalatuotteelta Hirvensalmelta. Maustettu oliivilla, sipulilla ja tuoreilla cocktailtomaateilla, lisäksi juustorisottoa (A, L, G)
Jälkiruoka
Firenzen tiramisu a la chef Marco*
Kokkimme Marcon Firenzen ravintolan reseptillä tehtyä tiramisua (A, L)
49 €/hlö, kasvis 45 €/hlö
Varaukset: manuela@landhauskekkola.fi
Event dates
3/14/25, klo 17:00 - 3/15/25, klo 21:00
Location
Vanhamäentie 36, 50600 Mikkeli
Organizer
Landhaus Kekkola