Sydänlangan Keruuheimon Salvatyöpaja 18.7. Heinävedellä

Sydänlangan Keruuheimon Salvatyöpaja 18.7. Heinävedellä

SYDÄNLANGAN KERUUHEIMON HEINÄKUUN PÄÄTAPAHTUMA on Heinäveden Karviossa Uittotuvalla 18.7. klo 17.00 (Uitontie 1, 79810 Karvionkanava).

Karvioon on Joensuusta 70 kilometriä ja lähdemme sinne kimppakyydeillä. Uittotupa sijaitsee Karvion koskien keskellä vaikuttavassa paikassa ja tilassa on salvatyöpajaan sopiva keittiötila.

Työpajassa torstaina 18.7. valmistamme kuivatuista rohtokasveista salvoja mehiläisvahan avulla sekä tinktuureja yrttineuvoja Jenni Örnin opastamina.

Käytämme mm. seuraavia rohtoja:

𝘳𝘶𝘶𝘴𝘶𝘯 𝘵𝘦𝘳ä𝘭𝘦𝘩𝘥𝘦𝘵 
𝘮𝘦𝘴𝘪𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳𝘷𝘰𝘯 𝘬𝘶𝘬𝘢𝘵
𝘴𝘪𝘢𝘯𝘬ä𝘳𝘴ä𝘮ö𝘯 𝘬𝘶𝘬𝘢𝘵
𝘰𝘳𝘷𝘰𝘬𝘪𝘯 𝘬𝘶𝘬𝘢𝘵
𝘱𝘪𝘩𝘢𝘳𝘢𝘵𝘢𝘮𝘰𝘯 𝘭𝘦𝘩𝘥𝘦𝘵
𝘱𝘶𝘯𝘢-𝘢𝘱𝘪𝘭𝘢𝘯 𝘬𝘶𝘬𝘢𝘵

MUKAAN EHTII VIELÄ! Olemme kesäpäivän seisauksen ja juhannuksen aikaan keränneet tarvittavat rohdot, joten nyt voit vain tulla paikan päälle ja valmistaa hoitavia salvoja itsellesi mukaan. Työpajan jälkeen tarjolla iltaruokaa ja mahdollisuus saunoa Uittotuvan saunassa.

€ Hintatiedot

Salvatyöpaja kuuluu Keruuheimo -kurssin hintaan. Voit liittyä salvatyöpajaan mukaan myös kertakävijänä. Hinta tällöin 50 eur / osallistuja + ateriamaksu 10 eur.

Sydänlangan jäsenille kertaosallistumisen hinta on 40 eur + ateriamaksu 10 eur.

Tähän työpajaan on tärkeä ilmoittautua ennakkoon, jotta osaamme varata tarpeellisen määrän tarveaineita. Tarkemmat osallistumisohjeet tulevat ilmoittautumisen myötä.

Ilmoittaudu mukaan:
https://forms.gle/BQYTjGDD37nux9Rg9

Maksimiosallistujamäärä 16 henkilöä. Voit vahvistaa paikkavarauksesi työpajaan maksamalla kurssimaksun etukäteen tilisiirtona / MobilePayna (maksuohjeet löydät ilmoittautumislomakkeelta).

Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry on osa Taste Saimaa -verkostoa ja Keruuheimo-tapahtuma on osa European Region of Gastronomy -juhlavuotta. – www.tastesaimaa.fi

Järjestämme Keruuheimo -kurssia yhdessä Maaseudun Sivistysliiton kanssa. Keräämme tilaisuuksissa osallistujatiedot kurssituen hakemista varten.

Event dates

July 18, 2024, klo 17:00 - 23:59

Location

Uitontie 1, 79810 Heinävesi

Organizer

Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry

Next events