Taste Saimaa juhlapäivä Lappeenrannassa

Taste Saimaa juhlapäivä Lappeenrannassa

Vieraile Lappeenrannan maukkaimmissa kohteissa Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -avajaisviikonlopun aikana. Saimaan alueen vastuulliset yritykset muodostavat Taste Saimaa Partner -verkoston. Taste Saimaa Partner -tunnus viestii tuotteista tai palveluista, joiden tuotannossa painotetaan laatua, paikallista yhteistyötä, vastuullista toimintaa ja paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Tutustu yrityksiin ja niiden tarjontaan tästä https://www.tastesaimaa.fi/ajankohtaiset/taste-lappeenranta-2.-4.2.2024-nostaa-esiin-keskustan-herkullisimmat-kohteet

Klo 9-16 on mahtava Lähituottajatori Lappeenrannan Prismassa. Mukana on ainakin kymmenen lähituottajaa.

Lappeenrannan ravintoloissa ja kahviloissa on mahdollisuus nauttia erilaisia maisteluannoksia ja Taste Saimaa -herkkupaloja. Esimerkiksi Taste Saimaa-maistelulautanen on Kahvila Aleksandrassa.

Lappeenrannan satamaan talviviikonlopuiksi nouseva Talvisatama-tapahtuma tarjoaa ohjelmaa ja tekemistä koko perheelle; satamassa on lumiliukumäki, jäällä kulkeva yhteiskäyttöreitti ja välinevuokrausta. Talvisataman tarjonta löytyy kokonaisuudessaan verkosta: www.lappeenrantaevents.fi/talvisatama.

Oma tapahtumakokonaisuutensa on opastettu kävelykierros "Aikamatkalla makujen maailmassa". Siitä tarkka ohjelma löytyy tästä: https://www.tastesaimaa.fi/fi/kaikki-tapahtumat/opastettu-kavelykierros-aikamatkalla-makujen-maailmassa

Iltapäivällä, klo 14 vuorossa on Saimaan Saksofonit -kollektiivin konsertti Galleria Pihatossa. Konsertin järjestää Lappeenrannassa juuri alkanut Kulttuurin unelmavuosi 2024, jonka avajaisia vietetään myös Taste Saimaa -avajaisten aikaan.

Event dates

February 3, 2024, klo 09:00 - 18:00

Location

Puhakankatu 9, 53600 Lappeenranta

Organizer

Taste Saimaa

Next events