[ TAPAHTUMAN MOLEMMAT KATTAUKSET OVAT TÄYNNÄ, KIITOS KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE! ]
Hengitä, maista, tunne – tapahtumassa hengitysharjoitukset ja villiruoka yhdistyvät elämykseksi, joka vahvistaa yhteyttä luontoon ja omaan kehoon. Tarjolla on alkukesän keruusaaliista valmistettuja fermentoituja villivihanneksia maisteluannoksina ja juomina. Tapahtuma alkaa rauhoittavalla ohjatulla hengitysharjoituksella.
Tapahtuman ohjauksesta ja tarjoiluista vastaavat hengitysvalmentaja Hermanni Hakalisto sekä Sydänlangan Keruuheimo-kollektiivin aktiivit Helena Parviainen ja Jussi Sinkkonen.
Toteuttaja: Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry, Joensuu
Tapahtuma on osa Taste Saimaa – Saimaan metsien aarteet -teemaviikkoa ja se toteutetaan Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen tuella.
– Tapahtuman molemmat kattaukset ovat täynnä. – Kiitos kaikille ilmoittautuneille! (nimenne ovat osallistujalistalla ja tapaamme teidän kanssa sovitusti Botanian edustalla, josta kuljemme yhdessä kattaukseen, Linnunlahden siirtolapuutarhan keskusmajalle.)
Kattaukset kestävät yhteensä noin tunnin / per kattaus, sisältäen ohjatun hengitysharjoituksen ja maistelutilaisuuden.
Tapahtuma on osa Taste Saimaa – Saimaan metsien aarteet -teemaviikkoa ja se toteutetaan Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen tuella.
Event dates
September 19, 2025, klo 18:00 - 20:15
Location
80110 Joensuu
Organizer
Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry