Koko Saimaa Pilkkii-tempaus

Koko Saimaa Pilkkii-tempaus

Sunnuntaina luvassa on Koko Saimaa pilkkii -tempaus, johon kaikki ovat tervetulleita.

Lappeenrannan satamassa on ohjelmaa klo 12–14, jolloin paikalla on lainattavana pilkkejä sekä vuokrattavana lumikenkiä ja e-fättejä.

Ulkoilijoille ja pilkkijöille on tarjolla myös lämmintä glögiä ja Viipurin rinkeliä sekä lisäksi myynnissä on Karjalan Keittiömestareiden maukasta borssikeittoa.

Lisäksi Bistro & Café Veeralla herkullinen savukala- & makkarateltta 3.-4.2. Muikkurove valkosipulidipillä 8 € (norm. hinta on 9,80 €) ja savukirjolohikeitto + saaristolaisleipä 12 €.

Satamassa nähdään myös klo 14 joensuulaisen Sirkus Supiaisen SISU-nykysirkusesitys, joka sisältää mm. lumipallojongleerausta päälläseisonnassa ja tulennielentää. Sirkus Supiainen kutsuu kaikenikäiset paikalle, sillä luvassa on väkevä hyisen talviympäristön ja kuuman sirkusvirtuositeetin törmäys. Tätä sisua ei voi kokea missään muualla kuin Saimaalla.

Sirkus Supiainen on yli 30-vuotias nykysirkusryhmä, joka toimii avoimin mielin ja eri taidemuotojen raja-aitoja kaataen. Sirkus Supiainen uskoo rajattomaan taiteeseen, rohkeaan kokeiluun ja vastavirtaan kulkemiseen.

Event dates

February 4, 2024, klo 12:00 - 14:00

Location

Kipparinkatu 1, 53900 Lappeenranta

Organizer

Taste Saimaa

Next events