Ravintola Tallin 20-vuotisjuhlaviikko

Ravintola Tallin 20-vuotisjuhlaviikko

Ravintola Tallin 20-vuotisjuhlaviikolla kotimaisuus näkyy maanantaina 16.9. Atrian ja tiistaina 17.9. Valion teemalounailla. Meiran kanssa tehtävää vastuullista kahviyhteistyötä tuodaan esille keskiviikkona 18.9. eri tavoin. Torstaina 19.9. katetaan lähiluomutilan antimia lounaspöytään ja perjantaina 20.9. toteutuu lähiruokateema, joka päättää samalla juhlaviikon.

Ravintola Tallilla on tärkeä ravintola- ja ruokakulttuurinen tehtävä edistää niin lähi- kuin luomuruoan käyttöä Etelä-Savossa. Saimaan alueen ruokateemat ovat aina olleet osa Tallin ruokalistoja. Järvikalaa hankitaan lähivesistöistä. Paikallisia leipomoita käytetään tuoreen leivän ja leipomotuotteiden toimittajina. Paikallisen myllyn ohraryyneistä valmistetaan ryynirieskaa. Lähitilan lihatuotteita käytetään tilausravintolatilauksissa. Lähiluomutilan vihanneksia, juureksia ja marjoja käytetään satokauden mukaisesti. Myös luomuhunaja tulee läheltä.

Ravintola Talli sai Joutsenmerkin, eli Pohjoismaisen ympäristömerkin, ensimmäisenä eteläsavolaisena ravintolana vuonna 2008. Portaat Luomuun -ohjelmassa Ravintola Talli on edennyt 4. tasolle. Joutsenmerkityn ravintolan koko toiminta on ympäristömyötäistä ja kasvisruokaa on tarjolla päivittäin.

Tavataan Tallissa, tervetuloa juhlistamaan Tallin 20-vuotista taivalta! Käy pöytään!

Event dates

9/16/24, klo 11:00 - 9/20/24, klo 14:00

Location

Patteristonkatu 2, 50100 Mikkeli

Organizer

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Ravintola Talli

Next events