TAVERNA STORIES, Kabaret Kalashnikov (Saksa)

TAVERNA STORIES, Kabaret Kalashnikov (Saksa)

Tapahtumapaikkana on Hoodlivnitzin taverna, jossa tapaamme kaikenlaisia hahmoja illan kuluessa. Kukaan ei halua tietää, kuinka majatalon isäntä tislaa vodkaa, eikä kukaan uskaltaisi kysyä häneltä! Häntä avustaa hänen tyttärensä, hänen ylpeytensä ja ilonsa. Eräänä päivänä hän ottaa baarin haltuunsa – se on ainakin hänen suunnitelmansa… Erikoinen pormestari on tietysti tavernan vakituinen asukas, sillä missä muualla hän voisi esitellä itsensä? Varsinkin tänään, kun luvassa on mahtava yllätys! Ilta voisi olla tavanomainen, ellei virkamies ilmestyisi paikalle.

”Taverna Tarinat” on kerrottu innostavalla taiteellisuudella ja absurdikomedialla: Energinen show, jota ohjaavat tarttuva balkanin biitti, vodka ja yhtyeen intohimo vaihteluun! Fantastinen sekoitus, villi spektaakkeli, joka ei jätä silmiä tai kurkkua kuivaksi!

Ryhmä koostuu kuudesta esiintyjästä, jotka hallitsevat monenlaisia lajeja, mm. hula-vanne, käsilläseisonta, parijongleeraus, diabolo ja kiinalainen sauva. Kaikki nämä ainesosat on yhdistetty elävällä musiikilla ja erikoisilla show-elementeillä.

Event dates

August 1, 2024, klo 20:00 - 22:00

Location

Kulttuuritalo Virta, Virastokatu 1, 55120 Imatra

Organizer

Mustan ja Valkoisen Teatteri

Next events