Hengitä, maista, tunne – tapahtumassa hengitysharjoitukset ja villiruoka yhdistyvät elämykseksi, joka vahvistaa yhteyttä luontoon ja omaan kehoon. Tarjolla on alkukesän keruusaaliista valmistettuja fermentoituja villivihanneksia maisteluannoksina ja juomina. Tapahtuma alkaa rauhoittavalla ohjatulla hengitysharjoituksella.
Tapahtuman ohjauksesta ja tarjoiluista vastaavat hengitysvalmentaja Hermanni Hakalisto sekä Sydänlangan Keruuheimo-kollektiivin aktiivit Helena Parviainen ja Jussi Sinkkonen.
Toteuttaja: Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry, Joensuu
Tapahtuma on osa Taste Saimaa – Saimaan metsien aarteet -teemaviikkoa ja se toteutetaan Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen tuella.
Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella – osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja paikkoja on rajallisesti (20 hlöä / per kattaus).
[ https://forms.gle/78Uu2jYg4KLUSFgn9 ]
Kokoonnumme ensimmäiseen kattaukseen perjantaina 19.9. klo 18 Botanian edustalla, josta siirrymme yhdessä tapahtumapaikalle, Linnunlahden siirtolapuutarhan keskusmajalle.
Ensimmäinen kattaus kestää yhteensä noin tunnin, sisältäen ohjatun hengitysharjoituksen ja maistelutilaisuuden. Ilmoittautuminen toiseen kattaukseen avataan myöhemmin.
Tapahtuma on osa Taste Saimaa – Saimaan metsien aarteet -teemaviikkoa ja se toteutetaan Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen tuella.
Event dates
September 19, 2025, klo 18:00 - 20:15
Location
80110 Joensuu
Organizer
Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry