D.O. Saimaa Lähiruokamarkkinat Sahanlahdessa Puumalassa 13.7.2024

D.O. Saimaa Lähiruokamarkkinat Sahanlahdessa Puumalassa 13.7.2024

Puumalassa Sahanlahden Rantakekkerien yhteydessä järjestetään D.O. Saimaa lähiruokamarkkinat heinäkuun puolessa välissä. Markkinoilta löydät hyvän kattauksen alueemme pientuottajien D.O. Saimaa raaka-aineita ja erilaisia ruokajalosteita. Mukana markkinoilla: Putkisalon Kartano, Kappelin Juustola, Reetan Hunaja, Marjatila Teittinen, Järvi-Suomen Kalatuote, Heikkilän Yrttitila, Kuvalan Liha, Iso-Mikkasen Tila, Kalakontti, Toivolan Tila, Paajasen Laidunliha, Luomutila Siiriäinen, Vavesaaren Tila, Salmelan Tila, Ollinmäen Viinitila ja Mätön Sillä Sipuli.

Paikan päällä pääset maistelemaan Saimaan makuja ja ostamaan herkkuja myös mukaasi. Sahanlahti myy D.O. Saimaa raaka-aineista maisteluannoksia ja osalla tuottajistakin on pannut kuumana.

Rantakekkerit juontaa Sami Kuronen ja hyvän ruuan ystävänä häneen törmää myös markkinoilla. Tervetuloa käymään ja jutulle! Markkinat ovat auki klo 11 – 15.

Jos haluat kattavamman elämyksen Saimaan herkuista, osta VIP-lippu Rantakekkereille ja tule nauttimaan Sami Kurosen Makumatka Saimaalla- illallinen. Lisätietoja Rantakekkereistä ja VIP-illallisesta: https://www.sahanlahtiresort.fi/rantakekkerit

Lähiruokamarkkinoille järjestetään Saimaa Hop On Hop Off -kuljetus Mikkelistä ja Anttolasta. Varaa paikkasi veloituksettomaan kuljetukseen täältä: https://visitmikkeli2021.johku.com/fi_FI/saimaa-hop-on-hop-off-bussiretket/lahiruokamarkkinat-sahanlahdessa

Tämä lähiruokatapahtuma on Euroopan Unionin osarahoittama.

Tapahtuman ajat

13. heinäkuuta 2024, klo 11:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Lietvedentie 830, 52200 Puumala

Järjestäjä

D.O. Saimaa

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!