Intiimi 3-ruokalajin kynttiläillallinen kattokruunujen ja kynttilöiden loisteessa.
MENU 1
ALKUPALA
Keittiön tervehdys
Ruista, savumuikkua ja yrttimajoneesia (L)
ALKURUOKA
Päivärinteen hapanjuurileipää ja vaahdotettua timjamivoita (L)
Kylmäsavustettua haukea, tilliöljyä, pikkelöityä kurkkua, omenaa,
piparjuurikreemiä ja muikun mätiä (L)
PÄÄRUOKA
Naudan kuvetta, maa-artisokka pyrettä, tummaa viinikastiketta ja
osterivinokkaita (L,G)
JÄLKIRUOKA
Metsämustikkapiirasta ja kuusijäätelöä sekä hunajageeliä (L)
62 €/ hlö
+ Kahvi/tee 3 €/hlö
******
MENU 2
ALKUPALA
Keittiön tervehdys
Ruista, savumuikkua ja yrttimajoneesia (L)
ALKURUOKA
Päivärinteen hapanjuurileipää ja vaahdotettua timjamivoita (L)
Porsaanfileetä ja sienilientä (M,G)
PÄÄRUOKA
Paahdettua kuhaa, Valkoviinikastiketta ja ruskistettua voita, tilli-öljyssä
paistettuja kasviksia (L,G)
JÄLKIRUOKA
Metsämustikkapiirasta jakuusijäätelö sekä hunajageeliä (L)
62 €/ hlö
+ Kahvi/tee 3 €/hlö
Tapahtuman ajat
5. syyskuuta 2024 - 31. joulukuuta 2024
Tapahtumapaikka
Linnankatu 20, 57130 Savonlinna
Järjestäjä
Hotelli Hospitz
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!