Intiimi 3-ruokalajin kynttiläillallinen kattokruunujen ja kynttilöiden loisteessa.
MENU 1
Keittiön tervehdys
Pohjolan rieska & järven helmi
Mini perunarieska, muikun mäti, smetana, tilli
Alkuruoka
Siika, savun ja tillin tarina
Sokerisuolattu ja kevyesti poltettu siika, muikun mäti, pikkelöity kurkku, tillikreemi, tilliöljy, ruislastu
Päivärinteen hapanjuurileipää ja vaahdotettua timjamivoita (L)
Pääruoka
Poron matka tuntureilta pöytään
Poron potka sous vide, maa-artisokkapyree, punajuuri, porkkana, tumma viinikastike, puolukka, lehtikaalisipsit
Jälkiruoka
Syksyn omenatarha
Calvados Tarte Tatin omenoistamme, Vanhan Porvoon vaniljajäätelö
********
MENU 2
Keittiön tervehdys
Pohjolan rieska & järven helmi
Mini perunarieska, muikun mäti, smetana, tilli
Alkuruoka
Hämärän hetken tartar
Suomalainen sisäpaisti, kanttarelli, sipuli, keltuaiskreemi, sinappikreemi, raastettu piparjuuri
Päivärinteen hapanjuurileipää ja vaahdotettua timjamivoita (L)
Pääruoka
Meren lahja – lohi ja pohjoisen juuret
Paistettu lohifilee, maa-artisokkapyree, porkkana, punajuuri, Sandefjord-kastike
Jälkiruoka
Suklaan yö ja kirsikan kuiskaus
Suklaamarquise, marinoidut kirsikat, crème anglaise, tuile-keksi
62e / hlö
+ Kahvi/tee 3,5e / hlö
(Ennakkotilauksesta, minimi varaus 4 hlöä)
Lämpimästi tervetuloa! ❤️
Tapahtuman ajat
15. syyskuuta 2025 - 30. toukokuuta 2026
Tapahtumapaikka
Linnankatu 20, 57130 Savonlinna
Järjestäjä
Hotelli Hospitz
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!