Kynttiläillallinen Hospitzissa

Kynttiläillallinen Hospitzissa

Intiimi 3-ruokalajin kynttiläillallinen kattokruunujen ja kynttilöiden loisteessa.

MENU 1

Keittiön tervehdys

Pohjolan rieska & järven helmi

Mini perunarieska, muikun mäti, smetana, tilli

Alkuruoka

Siika, savun ja tillin tarina

Sokerisuolattu ja kevyesti poltettu siika, muikun mäti, pikkelöity kurkku, tillikreemi, tilliöljy, ruislastu

Päivärinteen hapanjuurileipää ja vaahdotettua timjamivoita (L)

Pääruoka

Poron matka tuntureilta pöytään

Poron potka sous vide, maa-artisokkapyree, punajuuri, porkkana, tumma viinikastike, puolukka, lehtikaalisipsit

Jälkiruoka

Syksyn omenatarha

Calvados Tarte Tatin omenoistamme, Vanhan Porvoon vaniljajäätelö

 ********

MENU 2

Keittiön tervehdys

Pohjolan rieska & järven helmi

Mini perunarieska, muikun mäti, smetana, tilli

Alkuruoka

Hämärän hetken tartar

Suomalainen sisäpaisti, kanttarelli, sipuli, keltuaiskreemi, sinappikreemi, raastettu piparjuuri

Päivärinteen hapanjuurileipää ja vaahdotettua timjamivoita (L)

Pääruoka

Meren lahja – lohi ja pohjoisen juuret

Paistettu lohifilee, maa-artisokkapyree, porkkana, punajuuri, Sandefjord-kastike

Jälkiruoka

Suklaan yö ja kirsikan kuiskaus

Suklaamarquise, marinoidut kirsikat, crème anglaise, tuile-keksi


62e / hlö

+ Kahvi/tee 3,5e / hlö

(Ennakkotilauksesta, minimi varaus 4 hlöä)


Lämpimästi tervetuloa! ❤️

Tapahtuman ajat

15. syyskuuta 2025 - 30. toukokuuta 2026

Tapahtumapaikka

Linnankatu 20, 57130 Savonlinna

Järjestäjä

Hotelli Hospitz

Sosiaalinen media

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!