Ylimaakunnallista ja kansainvälistä yhteiskehittämistä 

Toimintaa koordinoivan European Region of Gastronomy Saimaa Management Project 2022–2023 -hankkeen tavoitteena on lisätä merkittävästi Saimaan ruokamatkailun tunnettavuutta ja elinkeinolähtöistä palvelutarjontaa alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Hanke luo toimialarajat ylittävää kehittämistoimintaa ja verkostoja Saimaan ruoka- ja kulttuurimatkailun ympärille, mikä luo alueelle kansainvälistä näkyvyyttä, osaamista ja kontakteja. 

Yhteistyöhankkeen mahdollistajat

Saimaan aluetta Euroopan ruoka- ja kulttuurimatkailun keskuksena ovat yhteistyössä rahoittamassa seuraavat tahot: 

  • Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitot 
  • Mikkelin, Lappeenrannan, Savonlinnan, Imatran, Joensuun, Kiteen, Nurmeksen kaupungit sekä Puumalan kunta 
  • Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalan kauppakamarit 
  • Etelä-Savon ammattiopisto Esedu, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Samiedu ja Xamk Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Lake Saimaa ry 

           

                     

                    

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!