Haemme viestintäasiantuntijaa!

Haemme viestintäasiantuntijaa!

Haemme viestintäasiantuntijaa maakuntaliitossa meneillään olevien hankkeiden monipuolisiin viestintätehtäviin. Suurin osa tehtävästä liittyy European Region of Gastronomy Saimaa Management Project 2022-2023-hankkeeseen, jossa valmistellaan kansainvälistä ruokapääkaupunkivuotta 2024 kolmen maakunnan alueelle. Tehtäviin kuuluu myös Etelä-Savon Älykkään erikoistumisen strategian 2021-2027 tunnettuuden vahvistaminen viestinnän keinoin Building Clusters RIS3 -hankkeessa sekä Europe Direct Etelä-Savo-tiedotuspisteen viestintätehtävät.

Viestintäasiantuntijan tehtävänä on viestiä hankkeista, tuottaa viestintämateriaaleja suomeksi ja englanniksi sekä vastata hankkeiden viestintä- ja markkinointiyhteistyöstä (media, PR-yhteistyö ja yhteistyöverkostot). Viestintäasiantuntija osallistuu lisäksi tapahtumien järjestämiseen ja kansainvälisiin toimenpiteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta viestintätehtävistä, keskeisten viestinnän välineiden erinomaista hallintaa sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme oma-aloitteista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja kokemusta kansainvälisestä verkostotyöstä. Katsomme eduksi matkailuun tai kulttuuriin sekä TKI-toimintaan liittyvän viestintäkokemuksen.

Määräaikainen tehtävä alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2023 saakka. Tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaisena palkkana 4000 €/kk ja KVTES:n mukaiset lisät. Palvelussuhteeseen sovelletaan KVTES:n määräyksiä ja maakuntaliiton käytäntöjä.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävässä aloittamista, on työnantajalle toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Hakemukset jätetään kuntarekry.fi-palveluun 10.6.2022 klo 15.00 mennessä. Haastattelut järjestetään pääsääntöisesti viikolla 24.

Etelä-Savon maakuntaliitossa on käytössä liukuva työaika, etätyömahdollisuus sekä erinomaiset henkilöstöetuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Merja Olenius, merja.olenius@esavo.fi, puh. 040 629 7210 tai elinkeinopäällikkö Tuula Kokkonen, tuula.kokkonen@esavo.fi, puh. 040 678 5415.

Hae työpaikkaa Kuntarekryssä

Lisätietoja

https://www.esavo.fi/

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!