Koko Saimaa pilkkii -tempaus 4.2.2024

Koko Saimaa pilkkii -tempaus 4.2.2024

Saimaan gastronomian juhlavuotta vietetään vuoden 2024 ajan Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa. Luvassa on hienoja kulttuuria ja ruokaa yhdistäviä elämyksiä ja tapahtumia, jotka kutsuvat kokemaan Saimaata kaikin aistein.

Saimaan juhlavuosi lähestyy hyvää vauhtia, ja sen avajaisviikonloppua vietetään jo 2.-4.2.2024.

Avajaisviikonloppuna järjestetään myös Koko Saimaa pilkkii -tempaus, joka haastaa kaikkia talvikalastuksen pariin nauttimaan talvisesta järvimaisemasta.

–  Saimaan ruokamatkailun juhlavuoden tarkoitus on nostaa esiin alueemme ruokaperinnettä, kulttuuria ja muita helmiä. Toivomme, että monet lähtisivät jo avajaisviikonloppuna innolla mukaan kokemaan juhlavuoden antia. Ruokaa ja taidetta esiin nostavia tapahtumia voi avajaisten kunniaksi järjestää mielellään myös muualla kuin Lappeenrannassa! Ensin syödään ja juhlitaan avajaisia, ja sen jälkeen mennään yhdessä pilkille Saimaan jäälle, kuvailee Kaasinen avajaisviikonlopun tunnelmia. 

MITEN MUKAAN?

Lisätietoja juhlavuodesta: www.tastesaimaa.fi

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!