Kymmenettä kertaa järjestettävä Kiteen ILTALENTO-tapahtuma on tänä syksynä Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen ja Taste Saimaan tapahtumapilotoinnin kohde

Kymmenettä kertaa järjestettävä Kiteen ILTALENTO-tapahtuma on tänä syksynä Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen ja Taste Saimaan tapahtumapilotoinnin kohde

Iltalento Kiteelle on Kiteen Yrittäjät ry:n kokoama vuosittainen tapahtuma, joka tekee monipuolisesti näkyväksi paikallisten elintarvike- ja kulttuurintuottajien tarjontaa. Tapahtumassa on esillä mm. paikallisten tuotteiden myyntiä, ruokatarjoilua, musiikkia, työnäytöksiä, runonlausuntaa sekä karjalaista laulua. Syksyn 2023 Iltalento on tapahtuman 10. juhlavuosi. Juhlavuoden teemana on erityisesti alueen omaleimainen ruokakulttuuri ja -tarjonta.

Taste Saimaa -tapahtumapilotoinnin osana halutaan koota tapahtumassa yhteen mahdollisimman laaja joukko alueen ruoka-, kulttuuri- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita, jotka voivat myydä ja esitellä sekä maistattaa tapahtumassa tuotteitaan. Lisäksi haetaan parhaillaan mukaan keittiömestaria tai muuta tahoa, joka voisi paikan päällä kokata ja maistattaa alueen syksyn satoa.

Kiteen iltalento-tapahtuma järjestetään Kiteen keskustan alueella perjantaina 8.9. klo 15-19.
Taste Saimaa -tapahtumapilotointi tarjoaa Karelia á la Carten Taste Saimaa Partnereille ja myös muille tuleville Taste Saimaa Partner -yrityksille katetun myyntipaikan tapahtumaan. Tehdään yhdessä Kiteelle oma sadonkorjuutapahtuma!

ILTALENTO Facebookissa: https://www.facebook.com/iltalentokitteelle

Lisätiedot ja ilmoittautumiset mukaan tapahtumaan:
Maija Timonen, maija.timonen@kolumbus.fi

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!