Rautjärvellä joogataan, saunotaan ja syödään Taste Saimaa -avajaisviikonloppuna

Rautjärvellä joogataan, saunotaan ja syödään Taste Saimaa -avajaisviikonloppuna


Saimaan gastronomian juhlavuotta vietetään koko kuluvan vuoden ajan Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa. Taste Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppu on 2.–4.2.2024. Rautjärvellä pääsee kahdessa Taste Saimaa Partner -kohteessa ainutlaatuisten elämysten ja makujen äärelle!

 

HUUGON HUVILAT JA SAVUSAUNA 2. JA 3.2. (Annanniementie, 56710 Rautjärvi)

Perjantaina ja lauantaina 2. ja 3.2.2024 yleinen savusauna. Saunojille tarjotaan kahvit ja Penttilän tilan miniporkkanarieskaa. Sauna 10€/saunoja. Omat uimapuvut, pyyhkeet, saunatakit ja jalkineet suositellaan ottamaan mukaan. Sauna on sekasauna ja saunotaan uimapuvuissa. Lämpiää pihasauna, savusauna, palju ja avanto on auki. Lämpimät puku ja pesutilat n 50 m päässä saunoista. Ilmoittaudu www.savusaunat.fi kalenterin kautta. (ilmoittautuminen ei ole sitova vaan sen perusteella saunatonttu osaa lämmittää riittävästi saunoja.)

https://www.savusaunat.fi/

 

BB HIITOLANJOKI 4.2. (Kangaskoskentie 200, Rautjärvi)

Taste Saimaa -avajaisviikonloppuna joogataan ja saunotaan turvesaunassa! Osallistu mieleisiin aktiviteetteihin tai ota koko paketti hintaan 60 €.

Päivän ohjelma:

  • 11-12.15 umpihankijooga 15€/hlö
  • 12.30 keittolounas 12 €/hlö
  • 13.30 iltapäivä-yin 15 €/hlö
  • 14.45 päiväkahvit 8€/hlö
  • 16.15 turvesauna 15 €/hlö

Umpihankijooga on joogalajeista arktisin. Hyppäämme kirjaimellisesti hankeen ja antaudumme luonnon kannatteluun. Tässä harjoituksessa ei tarvitse ryppyotsaisesti suorittaa vaan harjoitus tehdään ilon kautta. Ei tarvitse joogamattoa, mutta varustaudu säähän sopivilla vaatteilla. Sopii myös ensikertalaisille ja jo pidempään jooganneille.

Iltapäivä-yin hellii koko kehoa ja mieltä. Vietämme päiväuniajan villamatoilla Hiitolanjoen kauniissa salissa lempeiden yin-asanoiden parissa. Hidastamme ja annamme itsellemme aikaa palautumiseen ja hidastamiseen. Sopii hyvin ensikertalaisille ja jo pidempään jooganneille. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät valmiina salista.

Turvesaunassa rentoudut ja puhdistaudut lempeissä löylyissä hoitoturpeen helliessä kehoasi.

https://bbhiitolanjoki.fi/

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!