Kasviskukko kotiin viemisiksi - avoin ruokakurssi

Kasviskukko kotiin viemisiksi - avoin ruokakurssi

Tervetuloa Pohjois-Karjalan Marttojen kaikille avoimelle ruokakurssille!

Kasviskukko on värikästä ja herkullista talvikauden ruokaa, jossa lanttu maistuu pääosassa. Muut juurekset ja sipuli täydentävät makumaailmaa ja kasvisproteiinin käyttö tekee kukosta täysipainoista syötävää. Kurssilla jokainen kurssilainen valmistaa kukko-taikinan, täytteen ja kokoaa oman pienen kasviskukon (hiivataikinaan). Ruskistamisen ja käärimisen jälkeen ”kukko otetaan kainaloon” ja viedään kotiin uuniin hautumaan. Kurssilla maistellaan neuvojan tekemää kukkoa. Varaa mukaasi iso kylmälaukku tai kassi sekä iso froteepyyhe tai huopa kukon kotiinkuljetusta varten. Kurssilaiset saavat ohjeet kotiin vietäväksi.

Tapahtuman ajat

5. maaliskuuta 2024, klo 17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Koskikatu 5-7, 80100 Joensuu

Järjestäjä

Pohjois-Karjalan Martat

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!