Nykykarjalainen pitoateria
on koottu karjalaista perinnettä kunnioittaen, oman alueen persoonalla höystettynä.
Karjalainen hirsitalo on täynnä makuja, tuoksuja ja tunnelmaa.
Aterian ehdottomia hittituotteita ovat talon piirooleipomossa valmistetut uunituoreet piiroot ja ilomantsilaiset vatruskat. Ruokailu alkaa karjalaiseen tapaan monipuolisesta alkupalapöydästä, jota koristavat erilaiset kalaisat alkupalat ja runsaat salaatit. Pääruokana herkutellaan kermakuorrutteisella lohella, sekä uunissa pitkään haudutetulla karjalanpaistilla lisukkeineen. Jälkiruokana nautitaan metsänantimia marjakiisselin muodossa, sekä kahvia ja haudutettua teetä.
Nykykarjalainen pitoateria katettuna loka-marraskuussa näinä ennakkoon ilmoitettuina ajankohtina:
La 12.10. klo 11:00-14:00 (jonka jälkeen ravintolassa yksityistilaisuus)
La 19.10. klo 11:00-15:00
La 2.11. klo 11:00-15:00
27€/hlö, 12,50€/lapset 5-12v ja alle 5-v veloituksetta
Täältä pääset tutustumaan laajemmin pitoateriaan ja kattausaikoihin.
https://parppeinpirtti.fi/ruoka-ja-juoma/nykykarjalainen-pitoateria
Pyydämme asiakkaita tekemään pöytävarauksen ennakkoon
Tapahtuman ajat
5.5.2024, klo 11:00 - 2.11.2024, klo 15:00
Tapahtumapaikka
Parppeintie 4, 82900 Ilomantsi
Järjestäjä
Ravintola Parppeinpirtti
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!