Taste Saimaa Partner -verkosto kutsuu Etelä-Karjalan, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon alueen yrityksiä mukaan!

Taste Saimaa Partner -verkosto kutsuu Etelä-Karjalan, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon alueen yrityksiä mukaan!

Saimaan gastronomian juhlavuotta vietetään vuoden 2024 ajan Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa. Luvassa on hienoja kulttuuria ja ruokaa yhdistäviä elämyksiä ja tapahtumia, jotka kutsuvat kokemaan Saimaata kaikin aistein. Kutsumme kaikkia alueen yrityksiä mukaan Taste Saimaa Partner -verkostoon, jotta saamme nostettua esiin alueemme monipuolisia tekijöitä, ainutlaatuisia makuja ja kohteita sekä elämyksiä.

Taste Saimaa Partner -mallissa yritys pääsee osaksi Saimaan alueen ruoka- ja matkailutoimijoiden verkostoa ja saa käyttöönsä siitä kertovan tunnuksen. Tavoitteena on muodostaa monialainen pienten ja keskisuurten toimijoiden verkosto, jolle voidaan tarjota yhteistyötilaisuuksia ja yhteismarkkinointia osana Taste Saimaa -kokonaisuutta. Kasvavaan joukkoon on liittynyt jo 83 yritystä.

Taste Saimaa Partner -tunnus viestii tuotteista tai palveluista, joiden tuotannossa painotetaan laatua, paikallista yhteistyötä, vastuullista toimintaa ja paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Hakijoiksi toivotaan laajasti ruuantuottajia, matkailu- ja ravintola-alan sekä luovien alojen yrityksiä Etelä-Savosta, Etelä-Karjalasta ja Pohjois-Karjalasta.

Verkostoon on jatkuva haku, hakemukset käsitellään n. kerran kuukaudessa. Verkostoon liittyminen on maksutonta.

HAE TASTE SAIMAA PARTNERIKSI

 

Taste Saimaa Partner -yritykset mukaan juhlavuoden avajaisviikonloppuun 2.-4.2.2024

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna alkava Taste Saimaa -juhlavuosi 2024 tuntuu, maistuu ja tuoksuu Saimaan seudulla. Pääjuhlaa vietetään Lappeenrannassa, mutta koko seutu täyttyy alueemme makujen juhlasta. Haluamme nostaa esiin Taste Saimaa Partner -yritystemme tarjontaa avajaisviikonloppuna.

Taste Saimaa Partner -yritykset voivat ilmoittaa avajaisviikonlopun tarjontaan mukaan ruoka-annoksia, menuja tai muita juhlaan liittyviä palveluita (15.1.2024 mennessä). Lomakkeeseen pääset TÄSTÄ

 

Tuottajatori osana 2.2. avajaisseminaarin tarjontaa Lappeenrannassa

Perjantaina 2.2. klo 11-17 järjestämme Lappeenrannassa Kehruuhuoneella seminaarin, jonka yhteyteen tarjoamme Taste Saimaa Partner -yrityksille mahdollisuutta tulla esittelemään ja myymään omia tuotteitaan. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (10 paikkaa). Ilmoittautuminen 15.1.2024 mennessä TÄLLÄ LOMAKKEELLA

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!