Kuva: Kixit / Jonne Vaahtera

Hae Taste Saimaa Partneriksi

Tule mukaan Taste Saimaa Partneriksi, sillä siten pääset osaksi Saimaan alueen ruoka- ja matkailutoimijoiden verkostoa ja saat yrityksesi käyttöön siitä kertovan tunnuksen. 

Partnerina saat selvää hyötyä

  • Tarjoamme Partnereille mahdollisuutta osallistua tapahtumiimme omilla tuotteillaan tai palveluillaan. Juhlavuoden aikana tapahtumia on erittäin paljon.
  • Lähetämme Partnereille aktiivisesti tietoa yhteistyötilaisuuksista kuten kilpailutuksista ja pilottihauista, joihin kukin voi osallistua halutessaan.
  • Partnerina saat käyttöösi Taste Saimaa tunnuksen, joka viestii asiakkaille laadusta, paikallisuudesta ja vastuullisuudesta.
  • Taste Saimaa Partnerit ja tapahtumat ovat mukana yhteismarkkinoinnissamme koko juhlavuoden ajan. 

Mukana jo yli 150 Partneria

Taste Saimaa Partner -tunnus viestii tuotteista tai palveluista, joiden tuotannossa painotetaan laatua, paikallista yhteistyötä, vastuullista toimintaa ja paikallisten raaka-aineiden käyttöä. Toivomme Partner-verkostoomme mukaan laajasti ruuantuottajia, matkailu- ja ravintola-alan sekä luovien alojen yrityksiä Etelä-Savosta, Etelä-Karjalasta ja Pohjois-Karjalasta.

Tällä hetkellä Taste Saimaa Partnereita on jo 150 ja löydät mukana olevat tämän sivun alareunasta ja karttasovelluksestamme. Käsittelemme uusia Partner-hakemuksia yleensä kerran kuukaudessa.

Karelia A la carte ja D.O. Saimaa verkostoihin kuuluvat yritykset ovat automaattisesti myös Taste Saimaa Partnereita, mutta niidenkin tulee täyttää alla oleva lomake, että tiedot voidaan nostaa esiin sivuillamme.

Tervetuloa mukaan!

Hakulomake

Valitse toimintaasi parhaiten kuvaava vaihtoehto

Taste Saimaa Partner -yritykset tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille!

Verkostoon on liittynyt jo monipuolinen joukko yrityksiä, jotka tarjoavat vierailijoille aidosti paikallisia ja laadukkaita palveluita, tuotteita ja elämyksiä. Voit tutustua yrityksiin alla olevien esittelyjen lisäksi Itäisen Suomen Helmet -karttasovelluksemme avulla.Tutustu muihin Taste Saimaa Partnereihin

Tutustu nyt

Kuva: Visit Karelia / Harri Tarvainen