Perlina di Castello

Kauppatori 4-6
57130 Savonlinna
Verkkosivut

Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Valmistusmenetelmät ovat Italiasta, yksinkertaista ja raaka-ainetta kunnioittavaa ruuanlaittoa savolaisella tvistillä. Puilla lämpiävä pizzauuni on Perlina di Castellon sydän. Uunin korkean lämpötilan ansiosta pizzoihin saadaan erityisen rapea pohja. Muun muassa pitsoissa raaka- aineena käytettävä aito Parman kinkku ja salami leikataan suoraan annoksiin leikkelekoneella, joka on ainoa laatuaan Suomessa.

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!