HINTERLAND (JOUTOMAA) Kauri Honkakoski Company

HINTERLAND (JOUTOMAA) Kauri Honkakoski Company

Hinterland on ajastamme nouseva, tyyliltään ajaton fyysisen teatterin esitys. Se käsittelee kipeitä kollektiivisia aiheita tragikoomisin sävyin.

Teos piirtää kuvan yhteisöstä joka sinnittelee tukalissa olosuhteissa ei-kenenkään- maalla, sokeina tekojensa seurauksille. Elämän ja kuoleman rajamailla he kiroavat luonnon voimia ja kurottavat kohti armoa ja vapautta.

Hinterland rakentuu Corporeal Mime -miimin varaan. Kyseessä on fyysisen teatterin runollinen ja taitoa vaativa suuntaus, jota Suomessa harvoin nähdään. Dramaturgisena lähtökohtana on ollut Samuel Beckettin välittömästi toisen maailmansodan jälkeen kirjoittama novellituotanto ja sen tummanpuhuva maailma. Hinterland ́in hahmot ovat Beckettin hengessä julmia ja helliä, epätoivoisia ja mahtipontisia, pienuudessaan uhmakkaita.

Kauri Honkakoski Company on helsinkiläinen fyysisen teatterin ryhmä jonka taiteelliset juuret ovat Corporeal Mime -miimissä. Ryhmän teokset käsittelevät yleisinhimillisiä teemoja rikkaan liikekielen ja kuvallisten metaforien kautta. Companyn aiempi teos, yleisöjen ja kriitikoiden ylistämä Pulpetti (The Desk) voitti Edinburgh Fringe 2019 festivaalilla arvostetut Scotsman Fringe First Award ja Summerhall Lustrum Award palkinnot.

Tapahtuman ajat

27. heinäkuuta 2024, klo 19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Kallenkuja 3, 55100 Imatra

Järjestäjä

Mustan ja Valkoisen Teatteri

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!