Ihmemaan ennakkoklubi

Ihmemaan ennakkoklubi

Vanhalla Unskalla heittäydytään 70-luvun nostalgiatripille, kun Ihmemaa-festivaalin ennakkoklubia vietetään 8.6.2024. Esiintyjäksi saapuu karismaattinen Michael Bleu, joka on viime vuosina noussut nostalgiannälkäisten musiikinystävien suosikiksi, hurmaten niin indie-musiikin, soulin kuin perinteisemmän iskelmänkin ystäviä. Bleun toistaiseksi suurin hitti “Oi Oi” nousi Radio Suomen ja Radio Suomipopin soittolistoille sekä keikkui tovin Spotifyn viraalilistan kärjessä. Kappale on striimannut Spotifyssä jo 700 000 kertaa. Livenä orkesteri ampuu ilmoille hyvin värikkään paletin aina funk jameista megalomaanisiin soul räjäytyksiin unohtamatta pistosyöksyjä kitararockiin.

Kesällä 2022 Bleu avasi portin syväluotaavaan aikamatkaan Suomi-iskelmän pariin, kun hän julkaisi yhdessä ystäviensä kanssa tehdyn cover-albumin Kesäyön romanssi. Bleu on nähty myös Elämäni biisi etko-klubin artistina edellisenä sekä tänä vuonna. Bleu valmistelee parasta aikaa seuraavaa levyään Futuristik Soul, jota hän tuottaa Totte Rautiaisen (Jesse Markin) kanssa. Albumi esittelee artistin soundin ver 2.0 tilassa kun retro soul ja moderni psykedelia lyövät yläfemmaa. Ensimmäinen single "Kaiken sais räjäyttää" julkaistiin toukokuun lopussa ja sitä seurasi ”Ikuisuus”, joka kuullaan tunnuskappaleena valtakunnallisen elokuvateatteri levityksen saavassa ”Lapua 1976”-elokuvassa.

Ihmemaan ennakkoklubi järjestetään yhteistyössä Sulkavan kunnan ja Vanhan Unskan kanssa ja se on myös huipennus Sulkavan kesän avaavalle päivälle, jolloin muun muassa saunotaan Ihmekollektiivin kulttuurisaunassa osana Koko Saimaa saunoo -tempausta.

Tunnelmaa ennakkoklubilla luovat myös Ihmemaa dj’t.

Ihmemaan ennakkoklubi @ Vanha Unska
Lohilahdentie 1636, Sulkava
8.6.2024
Michael Bleu
Ihmemaa dj't
Liput 10 €, myynnissä ovella

Tapahtuman ajat

8. kesäkuuta 2024, klo 20:00 - 23:55

Tapahtumapaikka

Lohilahden Vanha Unska, Lohilahdentie 1636, 58620 Sulkava

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!