Elintarvike-, luonnontuote- ja matkailualan yritykset kohtaavat makujen ja elämysten markkinoilla to 10.10. klo 12-17 Joensuun Tiedepuistolla (rak. 3A, 4 krs., Temple of Challenge).
Tule löytämään uusia yhteistyökumppaneita, lahjatavaroita, raaka-aineita keittiöön ja laajentamaan ohjelmapalveluitasi.
Ohjelma:
11:00 Lounas Ravintola Puistossa (omakustanteinen)
12:00 Tervetulosanat
12:05 Puheenvuorot
- Koli - Kiinnostava kohde ruokamatkailjoille? Sanna Summala, ravintolapäällikkö, Break Sokos Hotel Koli
- Iloranta - kansainvälisesti palkittuja ruokaelämyksiä Hämeestä, Samu Lescelius
- Kansainvälisen matkailijan odotukset ja toiveet, René Schwarz, Finntouch
- Saksalaiset kuluttajatrendit, Ronja Hemmersbach, Hempies
13:35 Tauko
14:00 Minimessut
- Tuotteiden ja palveluiden esittely (FI ja EN)
-Rajoitettu määrä esittelypaikkoja
16:30 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös
Tapahtuman ajat
10. lokakuuta 2024, klo 12:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Länsikatu 15, 80110 Joensuu
Järjestäjä
Business Joensuu
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!