Kenkäveron talvikauden menu hurmaa herkullisuudellaan. Tarjoilemme sinulle tai seurueellesi menun vadeilla pöytiin. Lisäksi talvimenuun kuuluu leipä- ja jälkiruokapöytä.
Talvimenu on saatavilla 24.3. saakka viikonloppuisin, la-su klo 11-15. Muina aikoina tilauksesta vähintään 15 henkilölle (minimilaskutus 15 hlö).
Kenkäveron talvimenu
Alkuruokana herkullista kalaa, salaatteja sekä kasviksia
Kirjolohi-ceviche M, G
Kalahyytelöä sekä voissa paahdettua ruisleipää L
Vihersalaattia M, G, V
Etikkakurkkuja M, G, V
Uunikuivattua tomaattia M, G, V
Pappilan perinteistä perunasalaattia (sis. kananmunaa) M, G
Mausteista punakaalisalaattia M,G, V
Jogurttikananpoikaa L,G
Pääruokana maukasta lihapataa ja juureksia
Pappilan lihapataa M,G
Juureksista valmistettua pyreetä L,G
Paahdettua perunaa M,G
Oman leipomon leipävalikoima
Jälkiruoka kruunaa aterian
Sitrustuorejuustokakkua (sis. kananmunaa) L
Karpalosmoothie L,G
Kahvia ja teetä
Hinta 29 €/henkilö
Alle 12-vuotiaat lapset 1 €/ ikävuosi
Käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi.
Tapahtuman ajat
3. helmikuuta 2024 - 24. maaliskuuta 2024
Tapahtumapaikka
Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli
Järjestäjä
Kenkävero
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!