Kyökin kautta -Sadonkorjuu illallinen la 3.8. ravintola Koskivahdissa
Kyökin kautta -illallisilla nautitaan teemoitetuista ja ohjelmallisista erikoiskattauksista.
Elokuun alussa nautitaan kesäisestä sadonkorjuusta ja nautitaan sen rinnalla saksalaisista viineistä.
klo 18.00 Viininmaistelu
klo 19.00 Illallinen
Menu valmistuu myöhemmin
Viinimaistelu ja illallinen 79 € / hlö
Menun viinipaketti 35 € / hlö
Lisätietoja: 0407799896 tai sales@sahanlahtiresort.fi
Huomioimme erityisruokavaliot ja valmistamme myös lihattomia annoksia
Käyttämämme lihan ja kalan alkuperämaa on Suomi
Tapahtuman ajat
3. elokuuta 2024, klo 18:00 - 21:30
Tapahtumapaikka
Lietvedentie 830, 52200 Puumala
Järjestäjä
Sahanlahti Resort
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!