Lintsin kierros Ruokolahti

Lintsin kierros Ruokolahti

Huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu toisen kerran Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia mukaan tuomaan paikalliset raaka-aineet, ruokatuotteet tai jatkojalosteet saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Tämä sparraus on tuottajille ilmaista, mutta antaa heille paljon uutta arvokasta tietoa!

Lintsi on monissa liemissä keitetty kokki ja keittiömestari sekä legendaarisen Muru-ravintolan perustajajäsen ja omistaja. Yli 30 vuotisen uransa aikana hän on työskennellyt monissa huippuravintoloissa niin Helsingissä kuin ulkomailla. Hän yhdistää ranskalaisen keittiön kulinaariset nautinnot kotimaisiin, upeisiin sesongin makuihin. Lintsi katsoo tehtäväkseen edistää, ylläpitää ja tehdä tunnetuksi suomalaista ruokaperinnettä ja kulttuuria Michelin-ravintola Finnjävelin kanssa.

Lintsi saattaa poimia jonkin saimaalaisen tuotteen myös oman ravintolansa käyttöön - joten voisiko sinun tuotteesi olla jopa seuraavan Michelin-tähden ansaitsevan annoksen raaka-aine?

Tapahtuman ajat

10. huhtikuuta 2024, klo 13:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Opistontie 21, 56100 Ruokolahti

Järjestäjä

Taste Saimaa

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!