Tarjolla on villejä makuja ja ravintorikasta ruokaa, kaupan päälle luonnon hyvinvointivaikutukset! Kurssi on turvallinen tapa ottaa ensiaskeleet luonnonyrttien maailmaan, mutta se sopii myös jo vähän pidemmälle edenneille.
Luonnonyrtit ovat yleensä parhaimmillaan alkukesällä, mutta keruukausi ei rajoitu vain tähän ajankohtaan. Taito käyttää luonnonkasveja on myös osa varautumista ja kurssilla opit, kuinka voit jatkaa kautta pitkälle syksyyn.
Opettelemme tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään loppukesän luonnonyrttejä. Opimme, miten voimme hyödyntää niitä monipuolisesti niin ravintona kuin muilla tavoin hyvinvointiamme tukemassa. Kurssi koostuu sekä luonnossa liikkumisesta että teoriasta. Lisäksi valmistamme keräämistämme yrteistä pieniä maistiaisia tunnelmallisella grillikodalla.
Kouluttajana luonnontuotealan kouluttaja, keruutuotetarkastaja ja puutarhuri Päivi Saikkonen. Päivi pyörittää omaa Kaarnikka-yritystä. Tutustu tarkemmin https://www.kaarnikka.fi/
To 24.7. klo 10-17 ja pe 25.7. klo 10-15
75€ sisältäen koulutuksen ja lounaan molempina kurssipäivinä
STEP-koulutus Ruokolahti, Opistontie 21, 56100 Ruokolahti
Ilmoittautuminen päättyy 10.7.2025. Kurssin toteutuminen edellyttää riittävän määrän osallistujia!
Peruutusehdot ja hintojen lisätiedot - STEP-koulutus
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Lisätiedot
maarit.viljakainen@step.fi
Tapahtuman ajat
24.7.2025, klo 10:00 - 25.7.2025, klo 15:00
Tapahtumapaikka
Opistontie 21, 56100 Ruokolahti
Järjestäjä
STEP-koulutus Ruokolahti
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!