Muinaissoudut ja yötulet Kolovedellä: Sirkka Kososen musiikkiesitys Ukonvuorella

Muinaissoudut ja yötulet Kolovedellä: Sirkka Kososen musiikkiesitys Ukonvuorella

Soudamme kirkkoveneellä leppoisasti yhdessä nauttimaan sykähdyttävästä musiikista huikeissa kansallispuiston kulttuurimaisemissa, Ukonvuoren kalliomaalausten edustalla.

Tämän vuoden esiintyjänä on Sirkka Kosonen. Sirkka on kansanmusiikin eri tyyleihin ja äänenmuodostuksiin erikoistunut laulaja, joka on kotonaan niin perinteisten laulutyylien kuin kokeellisen improvisaation maailmoissa. Sirkan yhtyeistä tärkeimpiä ovat MeNaiset, Siba Folk Big Band ja Perriin Tyssit. Sirkkaa voi kuulla niin hanuristina tanssimusiikkiyhtyeissä kuin ääni-improvisoijana monitaiteisissa tapahtumissa.

Musiikkiesityksen jälkeen tutustumme kalliomaalauksiin ja soudamme takaisin nauttimaan kahvitarjoilusta, makkaranpaistosta leiritulen äärellä sekä pimenevän illan yötulista.

Aiempaa kokemusta kirkkovenesoudusta ei tarvita. Soutuaika on noin 20 min./suunta, yhdessä soutaen matka käy joutuisasti.

Hinta: 45 €/hlö sisältää kirkkovenesoudun (ml. kelluntaliivit), musiikkiesityksen Ukonvuorella, tutustumisen Ukonvuoren kalliomaalauksiin, nokipannukahvit ja pullan sekä makkaranpaiston.

Soudussa säävaraus: liian tuulisella säällä emme lähde liikkeelle, mutta kevyt kesäsade ei haittaa.

Lähtö: Kirkkoranta 200, Ihamaniemi
Järjestäjä: Kulttuuriosuuskunta Vehrä ja Enonkosken kunta

Ilmoittautuminen 13.7. mennessä: info@vehra.fi

Huomaathan, että kirkkoveneeseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin. Voit osallistua myös omalla kanootilla tai kajakilla.

Tapahtuman ajat

27. heinäkuuta 2024, klo 17:00 - 22:00

Tapahtumapaikka

Kirkkoranta 200, 58180 Ihamaniemi (Enonkoski)

Järjestäjä

Kulttuuriosuuskunta Vehrä

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!