Paikallisten tuottajien kauppatapahtuma järjestetään perjantaina 21.11.2025 klo 10-18 Joensuun Prismassa teemalla: Pellolta pöytään näkyväksi! Tapahtumassa tehdään tunnetuksi paikallisia tuotteita ja kestävää, vastuullista ruokaketjua sekä alueemme vahvaa ruokakulttuuria. Tarjolla on paikallisia marja- ja kasvisjalosteita, leipomo- ja myllytuotteita sekä A 2 - maitotuotteita. Markkinakyselyn aiheena on laatu- ja alkuperämerkit. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lähiruokakasseja.
Mukana:
Akselin Herkkupaja - Luomumansikkaglögi, suklaamansikat, luomumansikkaviipaleet
Joen Leipurit - Leivät, sämpylät, leivonnaiset
Kontiomehu - Glögit
LeipäSavotta Nro 1 - Maistatuksessa hapanjuuriruisleipä, neljän viljan sämpylät
MaitoKarelia - A 2 Maitotuotteet: A 2 maito, A 2 ab piimä, A 2 jogurtti (maustamaton, puolukka, mustaherukka, omenakaneli, raparperi, vaniljainen vadelmajogurtti)
Mantsin Makie - Marjajalosteet, glögi
Pielisen Pizza - Lieksassa valmistetut pizzat
Saarion Mylly - Pohjois-Karjalan Kukki-viljatuoteperhe
Soinilan tila - Soinilan Omenaglögi ja Talvikuohu
Tuoteankkuri – Kurkku-, punajuuri-, paprika- ja 4-sortin relissi, Vihtahousu, salaattikastike, tomaattisoossi sekä karpalo-, karviainen-, puolukka-, tyrni-, lakka-, mustikka- ja mustaherukkahillo
Tervetuloa!
Lisätiedot: johanna.rinnekari@mkn.fi, p. 040 301 244
Tapahtuman järj. MKN / ProAgria Itä-Suomen Pellolta pöytään näkyväksi -hanke ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupat PKO.
Pellolta pöytään näkyväksi -hanke on EU-osarahoitteinen.
Tapahtuman ajat
21. marraskuuta 2025, klo 10:00 - 18:00
Tapahtumapaikka
Voimatie 2, 80100 Joensuu
Järjestäjä
MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi ry
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!