Pellolta pöytään paikallisten tuottajien kauppatapahtuma Joensuun Prismassa

Pellolta pöytään paikallisten tuottajien kauppatapahtuma Joensuun Prismassa

Paikallisten tuottajien kauppatapahtumaa vietetään perjantaina 1.11.2024 klo 10–18 Joensuun Prismassa. Tapahtuman teema, Pellolta pöytään näkyväksi, tekee tunnetuksi kestävää, vastuullista ruokaketjua pellolta pöytään. Tapahtuman tavoitteena on korostaa Pohjois-Karjalan uniikkia ruokakulttuuria ja sen juuria sekä tuoda esiin paikallisten ruuantuottajiemme vastuullisia tuotantotapoja.

Tapahtumassa tuottajat esittelevät ja maistattavat pohjoiskarjalaisia sadonkorjuun tuotteita, muun muassa vihanneksia, myllytuotteita, leipää, glögejä, kuohujuomia, kasvisjalosteita, kalaa sekä maitojalosteita.

Tapahtumassa mukana:
Akselin Herkkupaja
Jaakkolan Elintarviketukku
Joen Leipurit
Juuriska-gluteeniton leipomo
Kontiomehu
Kosilkka
Kukki-viljatuoteperhe/ Saarion Mylly
MaitoKarelia
MantsinMakie
Nurmeksen Savukala
Soinilan tila
Tuoteankkuri

Tervetuloa tutustumaan paikallisiin pohjoiskarjalaisiin tuotteisiin!

Tapahtuman järjestää:
Pohjois-Karjalan Osuuskaupat PKO ja MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi, Pellolta pöytään näkyväksi -hanke. Pellolta pöytään -hanke on EU-osarahoitteinen.

Tapahtuman ajat

1. marraskuuta 2024, klo 10:00 - 18:00

Tapahtumapaikka

Voimatie 2, 80100 Joensuu

Järjestäjä

MKN Itä-Suomi / ProAgria Itä-Suomi ry

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!