Risteily M/S Sinivuokolla & Pizza Tasting -elämys @Saariston Puoti

Risteily M/S Sinivuokolla & Pizza Tasting -elämys @Saariston Puoti

Saariston Puoti on ainutlaatuinen rantaravintola, joka tarjoaa maailmanluokan pizzaelämyksiä.

Pizzat valmistetaan puulämmitteisissä uuneissa, ja reseptit ovat saaneet inspiraationsa aidosta napoliittityylisestä pizzasta.

Pizza Tastingissä pääset nauttimaan monipuolisesti Puodin keittiön antimista maistelumenu -tyyppisesti. Menu koostuu alkumaljasta, alkuruuasta, pääruuasta, sekä jälkiruuasta.

Risteily M/S Sinivuokkolla (60€/hlö)
- Edestakainen risteilylippu Joensuusta > Saariston Puoti > Joensuu
- Lähtö Joensuun matkustajasatamasta klo 18:00, saapuminen Saariston Puodille 20:00, Paluuristeily Saariston Puodilta lähtee klo 22:00, saapuminen Joensuuhun 00:00. Huom. Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia.

Pizza Tasting -maistelumenu (39€/hlö)
– Tervetulomalja (12 cl proseccoa 11% tai alkoholiton vaihtoehto)

– Alkuruuaksi Puodin Caesar-salaattia (G, L)

– Pääruuaksi pizza tasting, jossa pääsee maistelemaan 4 erilaista pizzaa Puodin pizzalistalta. Pizzat tarjoillaan slaisseittain. Jokaiselle ruokailijalle maisteltavaa tulee kokonaisen pizzan verran.

– Jälkiruuaksi paikallista artesaanijäätelöä (maut vapaasti valittavissa jokaisen ruokailijan toiveiden mukaan), sekä kahvia ja teetä.

– Ruokajuomaksi vesi ja soodavesi sisältyy tasting paketin hintaan, muita juomia voi ostaa vapaasti ravintolan valikoimasta.

Jokainen pizza tasting on uniikki ja pizzat suunnitellaan keittiössä kauden raaka-aineiden mukaan. Pizzalistaan voi tutustua oheisesta linkistä: www.saaristonpuoti.fi/pizzalista/

Pizza tastingin osalta voimme huomioida erikoisruokavaliot kuten gluteenittomuuden, sekä vegaani- ja kasvisruokavaliot. Näissä tapauksissa valmistamme “quattro stagioni”-tyylisen pizzan jossa on eri makuyhdistelmiä tai vaihtoehtoisesti asiakkaan toiveen mukaan vapaavalintainen pizza listalta. Erikoisruokavalioista tulee ilmoittaa varausta tehdessä.

Peruutusehdot
Järjestäjän toimesta peruutetun tapahtuman/elämyksen pääsylippumaksu palautetaan täysimääräisenä. Lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuman mikäli sääolosuhteet eivät ole suotuisat tai mikäli minimi osallistujamäärä ei täyty.

Tapahtuman ajat

10.7.2024, klo 18:00 - 31.7.2024, klo 23:45

Tapahtumapaikka

Saaristotie 25, 83160 Liperi

Järjestäjä

Saariston Puoti

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!