Saimaa Lautasella Linnakrouvissa - Menu: "Myyty Morsian"

Saimaa Lautasella Linnakrouvissa - Menu:

MYYTY MORSIAN -MENU

Kuten Oopperajuhlien nettisivuilla lukee, on Bedřich Smetanan ”Myyty morsian pala tšekkiläistä dna:ta”. Iso osa tsekkiläistä dna:ta on myös olut. Olutta löytyy Ravintola Linnakrouvista laaja valikoima. Lähijärvistä tulee kuhaa ja muikkuja. Menu on kepeä kuin Bedrich Smetanan ooppera; kalaa Saimaalta, ryyditettynä oman Karvilan Panimon oluella.

Menun sisältö:
- Oluella graavattua kuhaa, mallasleipää ja maustepippurimajoneesia
- Paistettua kuhaa ja kesäkasviksia
- Stout-suklaakakkua ja pistaasijäätelöä

HINTA: 58 €

Menu on saatavilla 4.7.-3.8.2024.

Viihtyisän vanhan puutalomme keittiöstä kantautuvat tuoksut herauttavat taatusti veden kielelle. Ruokiemme laatu ja korkea taso ovat meille kunnia-asioita, joten voit olla varma, että edessäsi avautuva makujen maisema on aina tehty tuoreista raaka-aineista ja vankalla ammattitaidolla.

Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ruokaa ja esimerkiksi kaikki kalat tulevat meille tuoreina paikallisilta kalastajilta. Käytämme ruoanlaitossa myös oman panimomme, eli Karvilan Panimon tuotteita ja meiltä saa perinteisen viinipaketin lisäksi myös “olutpaketin”, jossa yhdistelemme ruoille sopivat oluet läpi menun.

Ravintolassamme on sisällä 60 asiakaspaikkaa ja kaupungin parhaat maisemat tarjoavalle terassille mahtuu nautiskelemaan suurempikin seurue.

_______________________________________________________

Olemme osa Annoksia oopperoista -kattausta!

Savonlinnan oopperakesässä 2024 nautiskellaan paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden erityisistä menuista, annoksista ja tuotteista, jotka ovat ammentaneet inspiraationsa oopperasta.

Katso kaikki menut, teema-annokset ja juomat »
https://visitsavonlinna.fi/paikallisia-makuja/annoksia-oopperoista/

Tapahtuman ajat

4. heinäkuuta 2024 - 3. elokuuta 2024

Tapahtumapaikka

Linnakrouvi, Linnankatu 7, 57130 Savonlinna

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!