Saunaelämys kaikilla aisteilla 8.6.2024

Saunaelämys kaikilla aisteilla 8.6.2024

Tervetuloa mukaan maksuttomaan saunapäivään lauantaina 8.6.2024. Tapahtuma järjestetään yrityksemme retkipaikalla eli Mustalla Mäntyjärvellä Lieksassa. Tapahtumamme on yksi Taste Saimaan juhlavuoden piloteista.

Tapahtuma sisältää: sauna- ja kylpyvuoron (paikalla kärrysauna, telttasauna, palju) sekä maksuttoman evästelyn Mustan Mäntyjärven kodassa ja nuotiopaikalla. Nuotiolla osallistujat kuulevat myös tarinoita alueen luonnosta, historiasta ja paikallisista herkuista. Nuotioeväinä sinulle on paikallisia naurishaudukkaita, hiillosperunoita erilaisilla täytteillä, villiyrttilevitettä ja salaattia. Jälkiruokana nokipannukahvia, yrttiteetä ja tikkupullia.

Tapahtuman toteutus ja kesto: noin 3 tuntia. Tapahtuman osallistumista on porrastettu eli alueelle otetaan kerrallaan max 10 osallistujaa. Ryhmä 1: klo 12-15, ryhmä: 2 klo 14- 17, sekä ryhmä: 3 klo 16- 19

Paikka: Musta Mäntyjärvi, huom! kohteeseen tulla omilla kyydeillä, ajoaika Joensuusta reilu tunti, Lieksasta noin puoli tuntia. Lisätietoja alueesta löydät: https://www.kalastusretket.fi/mantyjarvi/

Mukaan kannattaa varata ulkoiluun sopiva vaatetus, saunomistarvikkeet, kuten pyyhe, sekä uima-asu. Kylpyvuorot ovat sekavuoroja, joissa kylvetään uima-asut päälle. Huomioithan että tapahtuma on alkoholiton.

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Voit tiedustella lippujen tilannetta soittamalla tai sähköpostitse.

Huomiotahan että ilmoittautuminen on sitova. Jos tulosi estyy, niin olethan ystävällisesti yhteydessä tapahtuman järjestäjään. Tapahtumassa on mahdollista ostaa alkoholittomia juomia ja pientä purtavaa. Maksuna käy tapahtumassa käteinen ja MobilePay. Voit myös varata ilmoittautumisen yhteydessä lisäpalveluita eli esimerkiksi Maahisen kuusenkerkkä limonadeja 4 e/kpl.

Maksuton Taste Saimaa Sauna Experience - tapahtuma

Tapahtuman ajat

8. kesäkuuta 2024, klo 12:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Uimaharjuntie 75, 81650 Lieksa

Järjestäjä

Järven Taiga

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!