Sour Cellarsin (US) tasting keskiviikkona 11.6.2025 klo 18:00
Aurinkoisesta Kaliforniasta saapuu Tuju Taproomiin Lappeenrantaan itse omistaja / perustaja / Queen of Beers (ja kaikki muut ylistyssanat) Chintya Doty Sour Cellars Brewerystä! Tämä on eksklusiivinen ja harvinainen Suomen vierailu, jolloin pääset kuulemaan tarinoita tuotteiden takaa!
Sour Cellars on hyvin suosittu panimo meillä Euroopassakin. Kalifornian Rancho Cucamongassa toimiva artesaanipanimo valmistaa huippuluokan hapanoluita vuosien tynnyrikypsytyksellä ja villihiivojen taidolla. Sour Cellars vie perinteisen lambic-tyylisten oluiden perinteen uudelle tasolle yhdistämällä tieteellisen tarkkuuden ja luovan kokeilun. Jokainen pullo on ainutlaatuinen, moniulotteinen makumatka; käsintehty ja huolella hiottu.
Tämä ei ole vain olutta – tämä on taidetta!
Tasting käydään englanniksi.
TASTING-TUOTTEET:
Damfino – 6.2% – Blend of barrel aged spontaneous golden sour (26 months & 16 months aged) & barrel aged honey saison (38 month & 25 months aged) refermented w/ California organic Peach & Nectarine
Pyrotechnic Pleasantries – 5,9% – Blended sour ale re-fermented with strawberries
Circumbendibus – 6,5% – A blend of golden sour ales re-fermented with peaches, nectarines, apricots and passionfruit
Tweague – 5,0% – Blended golden sour ale re-fermented with kumqvats
Tapahtuman ajat
11. kesäkuuta 2025, klo 18:00 - 20:00
Tapahtumapaikka
Soittokunnanraitti 3, 53900 Lappeenranta
Järjestäjä
Tuju Taproom
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!