TAVERNA STORIES, Kabaret Kalashnikov

TAVERNA STORIES, Kabaret Kalashnikov

Tapahtumapaikkana on Hoodlivnitzin taverna, jossa tapaamme kaikenlaisia hahmoja illan kuluessa. Kukaan ei halua tietää, kuinka majatalon isäntä tislaa vodkaa, eikä kukaan edes uskaltaisi kysyä häneltä! Isäntää avustaa hänen tyttärensä, hänen ylpeytensä ja ilonsa. Eräänä päivänä hän ottaa baarin haltuunsa – se on ainakin hänen suunnitelmansa… Erikoinen pormestari on tietysti tavernan vakituinen asukas, sillä missä muualla hän voisi esitellä itsensä? Varsinkin tänään, kun luvassa on mahtava yllätys! Ilta voisi olla tavanomainen, ellei virkamies ilmestyisi paikalle.

”Taverna Tarinat” on kerrottu innostavan taiteellisuuden ja absurdikomedian avulla: Energinen show, jota ohjaavat tarttuva balkanin biitti, vodka ja yhtyeen intohimo vaihteluun! Fantastinen sekoitus, villi spektaakkeli, joka ei jätä silmiä tai kurkkua kuivaksi!

Ryhmä koostuu kuudesta esiintyjästä, jotka hallitsevat monenlaisia lajeja, mm. hula-vanne, käsilläseisonta, parijongleeraus, diabolo ja kiinalainen sauva. Kaikki nämä ainesosat on yhdistetty elävällä musiikilla ja erikoisilla show-elementeillä.

Näyttämöllä / The Casr: Merlin Pohse, Roc Roc-It, Sophia Drgala, Andrew Parkin aka Andy Snatch Anaelle Molinario, Yann Manske aka DJuggledy

Trailer: https://vimeo.com/790773175
Lisää tietoa. https://blackandwhitetheatre.fi/
Kesto 75 min, ei väliaikaa

Tapahtuman ajat

1. elokuuta 2024, klo 19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Karelia-sali, Virastokatu 1, 55100 Imatra

Järjestäjä

Imatran kaupunki, Sivistystoimi/

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!