Näinkin sen voi tehdä – Tule mukaan tutustumaan, miten mikkeliläisissä yrityksissä rakennetaan yrityksen tuotteiden ja palveluiden tarinaa. Samalla verkostoidut muiden yrittäjien kanssa.
Päivän aikana vierailemme seuraavissa yrityksissä:
Kirjalan kahvipaahtimo – moderni artesaanikahvipaahtimo ja kivijalkakahvila. Kohteessa nautitaan aloituskahvit.
Tertin kartano – aito sukukartano historiallisessa miljöössä. Kartanoravintola, puutarhakahvila ja hotelli. Kohteessa nautitaan Puutarhakahvilan lounas.
Sodan ja rauhan keskus Muisti, kahvila Rauha – tiedekeskus, joka kertoo sodan vaikutuksista ihmisiin ja yhteiskuntaan viimeisintä teknologiaa käyttäen. Kohteessa nautitaan päiväkahvit.
Ollinmäen viinitila – historiallinen viinitila, elämyslomakohde ja tilausravintola. Kohteessa nautitaan päivälliseksi ”sapakset”.
Tapahtuma on tarkoitettu Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ruoka- ja matkailualan yrittäjille. Osallistuminen on maksutonta. Järjestämme yhteiskyydityksen kohteisiin. Yhteiskyydityksen lähtö- ja paluupaikka on Xamkin Mikkelin kampus osoitteessa Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli.
Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittaudu heti! Ilmoittautumiset Xamkin tapahtumasivun kautta.
Tuohta tarinoista -hankkeessa nostamme Saimaan alueen ruokakulttuurin esille. Autamme matkailu-, ravintola- ja maaseutuyrityksiä tarinallistamaan tuotteitaan ja/tai luomaan uusia, alueen rikkaasta ruokakulttuurista nousevia, tarinallistettuja matkailupalvelutuotteita. Hankkeessa myös innostumme lasten ja nuorten kanssa ruokakulttuurista ja kestävästä ruokajärjestelmästä.
Tuohta tarinoista -hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus EU:n maaseuturahastosta. Hanketta toteuttaa Xamk yhdessä ProAgria Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten kanssa 1.5.2024-31.3.2026. Lisätietoja hankkeesta Tuohta tarinoista – Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (xamk.fi)
Tapahtuman ajat
31. lokakuuta 2024, klo 11:00 - 18:00
Tapahtumapaikka
Patteristonkatu, 50100 Mikkeli
Järjestäjä
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!