Yhteisen pöydän äärellä- luonnon makuja ja elämyksiä Kolilla

Yhteisen pöydän äärellä- luonnon makuja ja elämyksiä Kolilla

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme Maakuntapäivää ja samalla myös Suomen luonnon päivää kansallismaisemiin Kolille!
Tapahtuma järjestetään Luontokeskus Ukossa Kolilla jossa osallistujat pääsevät ilmaiseksi tutustumaan luontokeskuksen näyttelyihin ja nauttimaan Kahvila Eväsretkessä metsien ja vesien aarteista koostuvan paikallisen maistelumenuun. Saavutettavuuden tukemiseksi järjestämme tapahtumaan myös ilmaiskyydityksen Joensuusta (max 50 henkeä).

Tapahtumaan osallistujamäärä on rajattu eli siihen voi osallistua vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Tapahtuman käytännön organisoinnista vastaa Järven Taiga/ Matexpro Oy ja se toteutetaan yhteistyössä Retkipaikan ja Metsähallituksen kanssa. Tiedotamme kesäkuun aikana tarkemmin tapahtuman ilmoittautumiskäytänteistä.

Tapahtuman sisältö:

Kahvila Eväsretkessä tarjoillaan ennakkoilmoittautuneille (max 100:lle hengelle) maakunnan tuottajien metsien ja vesien aarteista koostuvan maistelumenu kahdessa kattauksessa. Tarjoilussa nostetaan esille raaka-aineiden alkuperää ja tuottajia. Tarjolla on esimerkiksi hapanta tattarileipää ja savumuikkuja, sekä nauriskeittoa. Ilmaisen maistelumenuun lisäksi osallistujat voivat omakustanteisesti täydentää menuuta jälkiruoalla, erilaisilla ruokajuomilla sekä muilla Kahvila Eväsretkien tuotteilla.

Tapahtumaan osallistujilla (max 100 henkeä) on mahdollisuus käydä myös ilmaiseksi tutustumassa luontokeskus Ukon pysyvään näyttelyyn, alakerran vaihtuvaan taidenäyttelyyn ja Mustarinta-lyhytelokuvaan. Lisäksi osallistujilla mahdollisuus osallistua myös maksullisiin aktiviteetteihin kuten Kolin huippujen kierrokseen. Tiedotamme myös maksullisista aktiviteeteista ja palveluista ja niiden ilmoittautumiskäytänteistä tarkemmin kesäkuun aikana.

Tapahtuman ajat

31. elokuuta 2024, klo 17:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Ylä-kolintie 39, 83960 Koli

Järjestäjä

Järven Taiga

Seuraavat tapahtumat

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!