Taste Saimaa x Lintsin Luola

Marraskuussa huippukokki Timo ”Lintsi” Linnamäki jalkautuu Saimaalle arvioimaan alueen ruokatuotteita. Kutsumme alueen ruoantuottajia tuomaan paikalliset raaka-aineensa, ruokatuotteensa tai jatkojalosteensa saamaan vauhtia Lintsin sparrauksesta. Samalla kuulet, miten voit päästä osaksi Taste Saimaa Partner -verkostoa.

Timo "Lintsi" Linnamäki on monissa liemissä keitetty kokki ja keittiömestari sekä legendaarisen Muru-ravintolan perustajajäsen ja omistaja. Yli 30 vuotisen uransa aikana Lintsi on työskennellyt monissa huippuravintoloissa niin Helsingissä kuin ulkomailla. Hän yhdistää ranskalaisen keittiön kulinaariset nautinnot kotimaisiin, upeisiin sesongin makuihin. Lintsi katsoo tehtäväkseen edistää, ylläpitää ja tehdä tunnetuksi suomalaista ruokaperinnettä ja kulttuuria Michelin-ravintola Finnjävelin kanssa.

HUOMIO! Muutoksia tiistain 14.11. tapahtumaan: Uusi tapahtumapaikka on Mikkelissä Esedulla. Lintsin luola yhdistyy Rohkeutta ruokainnovaatioihin -tapahtuman kanssa. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tiistain tapahtumasta: Rohkeutta ruokainnovaatioihin - KasvuEsedu

ma 13.11. klo 13-16
​Lappeenranta,
Kehruuhuone

ti 14.11. klo 14-17
Mikkeli,
Esedu

ke 15.11. klo 14-17
Joensuu,
​Local Bistro

Ilmoittaudu mukaan haluamaasi tapahtumaan

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!