Ilmoita tapahtumasi Saimaan juhlavuoden viralliseen tapahtumakalenteriin!

Suunnitteletko vuodelle 2024 tapahtumaa, joka liittyy Saimaan juhlavuoden teemoihin eli ruoan, matkailun, taiteen ja kulttuurin yhdistämiseen? Hae tapahtumallesi Taste Saimaa Partner -statusta! 

Hakemalla mukaan tapahtumasi nousee juhlavuoden viralliseen online-tapahtumakalenteriin, jossa se saa näkyvyyttä. Osa tapahtumista pääsee myös juhlavuoden virallisiin esitteisiin ja painotuotteisiin. Nostamme juhlavuoden tapahtumia esiin myös viestinnässämme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Taste Saimaa ‑kumppanuus ei maksa tapahtumatoimijalle.

Taste Saimaa Partner ‑tapahtuman tulee täyttää seuraavat kriteerit: 

  1. Tapahtuma tuotetaan ja toteutetaan Etelä-Savon, Etelä-Karjalan tai Pohjois-Karjalan alueella vuoden 2024 aikana.
  2. Paikalliset palveluntarjoajat ja yrittäjät ruoka‑, kulttuuri- ja matkailualoilta ovat esillä tapahtuman ohjelmassa ja tarjonnassa.
  3. Tapahtumasta tulee osa Taste Saimaan tarinaa, jossa tuodaan ylpeästi esiin ainutlaatuista kulttuuriamme, vieraanvaraisuuttamme, puhdasta ruokaamme sekä luontoamme.
  4. Tapahtuman järjestäjä tunnistaa yhteistyön voiman tuomalla esiin alueen muutkin toimijat ja suosittelemalla myös muita tapahtumia ja toimijoita vierailijoille.
  5. Tapahtumia kannustetaan huomioimaan toiminnassaan myös lapset ja nuoret.
  6. Tapahtuman toteutuksessa pyritään huomioimaan vastuullisuus ja ympäristön kannalta kestävät valinnat.

Haku on avoinna vuoden 2024 alkuun saakka. Tapahtuman hyväksymisestä ilmoitetaan tapahtumatoteuttajalle mahdollisimman pian.

Lisätiedot: kulttuuriasiantuntija Hannele Autti, p. 050 439 8104, hannele.autti@pohjois-karjala.fi, viestintäpäällikkö Sami Tolvanen, p. 050 305 7850, sami.tolvanen@pohjois-karjala.fi

 

Lisätiedot: kulttuurikoordinaattori Ossi Välimäki, p. 040 683 2791, ossi.valimaki@ekarjala.fi

 

Lisätiedot: Viestintäasiantuntija Hanna Partanen, p. 040-653 5245, hanna.partanen@esavo.fi