Ilmoittaudu Taste Saimaa ‑tapahtuman toteuttajaksi!

Saimaan alueen ainutlaatuista gastronomiaa ja kulttuuria juhlistetaan uudenlaisilla elämyksillä vuonna 2024 Pohjois-Karjalassa, Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa.

Juhlavuosi koskettaa laajasti eri toimijoita: alkutuottajia, jalostajia, kahvila- ja ravintolayrittäjiä, kulttuurin, taiteen ja luovien alojen toimijoita, festivaali- ja tapahtumatoimijoita, järjestötoimijoita, kyläyhdistyksiä ja kuntia.

Haemme nyt juhlavuoden tapahtumien toteuttajia. Hakemalla mukaan saat käyttöösi Taste Saimaa Partner ‑verkoston markkinointikanavat. Tapahtumasi nousee myös maakunnallisiin tapahtumakalentereihin Pohjois-Karjalassa ja Etelä-Karjalassa sekä Mikkelin ja Savonlinnan kaupunkien tapahtumakalentereihin. Taste Saimaa ‑kumppanuus ei maksa tapahtumatoimijalle.

Taste Saimaa Partner ‑tapahtuman tulee täyttää seuraavat kriteerit: 

  1. Tapahtuma tuotetaan ja toteutetaan Etelä-Savon, Etelä-Karjalan tai Pohjois-Karjalan alueella.
  2. Paikalliset palveluntarjoajat ja yrittäjät ruoka‑, kulttuuri- ja matkailualoilta ovat esillä tapahtuman ohjelmassa ja tarjonnassa.
  3. Tapahtumasta tulee osa Taste Saimaan tarinaa, jossa tuodaan ylpeästi esiin ainutlaatuista kulttuuriamme, vieraanvaraisuuttamme, puhdasta ruokaamme sekä luontoamme.
  4. Tapahtuman järjestäjä tunnistaa yhteistyön voiman tuomalla esiin alueen muutkin toimijat ja suosittelemalla myös muita tapahtumia ja toimijoita vierailijoille.
  5. Tapahtumia kannustetaan huomioimaan toiminnassaan myös lapset ja nuoret.
  6. Tapahtuman toteutuksessa pyritään huomioimaan vastuullisuus ja ympäristön kannalta kestävät valinnat.

Haku on avoinna vuoden 2024 alkuun saakka. Saapuneita hakemuksia pyritään käsittelemään syyskuusta alkaen kuukausittain.

Lisätiedot: kulttuuriasiantuntija Hannele Autti, p. 050 439 8104, hannele.autti@pohjois-karjala.fi, viestintäpäällikkö Sami Tolvanen, p. 050 305 7850, sami.tolvanen@pohjois-karjala.fi

 

Lisätiedot: kulttuurikoordinaattori Ossi Välimäki, p. 040 683 2791, ossi.valimaki@ekarjala.fi

 

Lisätiedot: hankeasiantuntija Anu-Anette Varho, p. 040 673 7507, anu-anette.varho@esavo.fi