[ TAPAHTUMAN MOLEMMAT KATTAUKSET OVAT TÄYNNÄ, KIITOS KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE! ]
Hengitä, maista, tunne – tapahtumassa hengitysharjoitukset ja villiruoka yhdistyvät elämykseksi, joka vahvistaa yhteyttä luontoon ja omaan kehoon. Tarjolla on alkukesän keruusaaliista valmistettuja fermentoituja villivihanneksia maisteluannoksina ja juomina. Tapahtuma alkaa rauhoittavalla ohjatulla hengitysharjoituksella.
Tapahtuman ohjauksesta ja tarjoiluista vastaavat hengitysvalmentaja Hermanni Hakalisto sekä Sydänlangan Keruuheimo-kollektiivin aktiivit Helena Parviainen ja Jussi Sinkkonen.
Toteuttaja: Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry, Joensuu
Tapahtuma on osa Taste Saimaa – Saimaan metsien aarteet -teemaviikkoa ja se toteutetaan Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen tuella.
– Tapahtuman molemmat kattaukset ovat täynnä. – Kiitos kaikille ilmoittautuneille! (nimenne ovat osallistujalistalla ja tapaamme teidän kanssa sovitusti Botanian edustalla, josta kuljemme yhdessä kattaukseen, Linnunlahden siirtolapuutarhan keskusmajalle.)
Kattaukset kestävät yhteensä noin tunnin / per kattaus, sisältäen ohjatun hengitysharjoituksen ja maistelutilaisuuden.
Tapahtuma on osa Taste Saimaa – Saimaan metsien aarteet -teemaviikkoa ja se toteutetaan Saimaa European Region of Gastronomy -hankkeen tuella.
Tapahtuman ajat
19. syyskuuta 2025, klo 18:00 - 20:15
Tapahtumapaikka
80110 Joensuu
Järjestäjä
Maaseutuyhdistys Sydänlanka ry
Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!