Erityiseksi todettu

Hankkeen tavoitteena on lisätä ravintoloiden, vähittäiskaupan, ammattikeittiöiden ja matkailuyritysten tietoisuutta EU:n nimisuojajärjestelmästä. Lisäksi tavoitteena on aktivoida uusia hakijaryhmittymiä ja saada siten uusia nimisuojatuotteita Suomeen. Hankkeessa järjestetään tiedottamista, neuvontaa sekä käytännön ohjausta nimisuojauksen hyödyntämiseen ja uusien hakemusten tekemiseen.

< Kaikki hankkeet

Hankeorganisaatio

Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti

Yhteyshenkilö

Marjo Särkkä, marjo.sarkka@helsinki.fi

Rahoittajat

Ruokavirasto

Hankkeen kesto

1.1.2023 - 31.7.2025

Verkkosivut >

< Kaikki hankkeet

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!