Ruokatuotteista boostia –kehittämisen välineitä mikro- ja pk-yrityksille

Hanke lisää ruoka- ja ravitsemispalvelualan yritysten osaamista oman palvelutarjontansa arviointiin, kehittämiskohteiden löytämiseen ja kehittämisprosessin toteuttamiseen.

Ruokatuotteista boostia -hankkeessa on mukana 12 eteläsavolaista yritystä, joiden kanssa testataan kehittämisen välineitä.

Hankkeessa luotava ja testattava yritysten kehittämisprosessin toimintamalli on hankkeen päätyttyä myös muiden yritysten
hyödynnettävissä.


Lisäksi maakunnan ruokapalvelutarjonnan luokittelulla tuodaan näkyväksi yritysten ruokapalvelutarjontaa ja profiloitumista.
Tämä tukee alueen ruokapalvelujen markkinointia ja viestintää.
Hankkeen tuloksena syntyy:
- kehittämisprosessin toimintamalli alan mikro- ja pk-yrityksille
- ruokapalvelutarjonnan profilointityökalu
- toteutus verkkojulkaisuna

< Kaikki hankkeet

Hankeorganisaatio

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK

Yhteyshenkilö

Elina Vauhkonen, elina.vauhkonen@xamk.fi

Rahoittajat

Etelä-Savon Ely-keskus, ESR-hanke

Hankkeen kesto

1.2.-30.11.2023

Verkkosivut >

< Kaikki hankkeet

Tilaa uutiskirje

Haluatko pysyä kartalla Saimaa European Region of Gastronomy 2024 -juhlavuoden rakentamisessa? Tilaa uutiskirjeemme!